/>

SON DAKİKA

Atatürk’ün adını böyle kirlettiler!

29 Ağustos 2021, Pazar 13:54

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 milyon dolar harcanarak yapılan ve olimpiyat şampiyonlarının yetişeceği belirtilen Atatürk Spor Kompleksi, 3,5 yılda mezbeleliğe dönüştü. Tesis, yaz boyunca sadece sivrisinek üretti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Kemer Mahallesinde 22 dönüm üzerine yapılan Atatürk Spor Kompleksi, 4 Nisan 2018 Çarşamba günü görkemli bir törenle hizmete açılmıştı. 25 milyon liraya (5 milyon dolar) mal olan ve bölgenin en modern spor kompleksi olma özelliğini taşıyan Atatürk Spor Kompleksi’nde olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortları da yer aldı.

“OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI YETİŞECEK” DEMİŞTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tesisin açılışında yaptığı konuşmada, “Aydın’ın olimpik yüzme havuzu olan bir spor tesisine ihtiyacı vardı. Bizde 365 günde Aydın’a böyle bir tesis kazandırdık. 20 dönüm alan üzerinde yaptığımız bu tesisimiz içerisinde kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, açık tam olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, engelli çocukların ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar yer almakta. Tesisimizden Türkiye ve olimpiyat şampiyonlarının yetişeceğine inanıyorum. Aydınımıza hayırlı uğurlu olsun” demişti.

AYDINLILAR HİÇ YARARLANAMADI

Aydınlıların parasıyla yapılan Atatürk Spor Kompleksi’ni, Aydınlı vatandaşlar hiç kullanamadı. İşletmesi usulsüz yollarla kiraya verilen tesis, sürekli el değiştirdi. Yüksek bedeller ödeyerek tesisten yararlananların da, sürekli el değiştirmesi nedeniyle sağlıklı ve kaliteli hizmet alamadığı Atatürk Spor Kompleksi, 3,5 yılın sonunda adeta bir mezbeleliğe dönüştü. “Olimpiyat şampiyonları yetişecek” denilerek açılan tesisteki havuzlar, yaz boyunca sadece sivrisinek üretti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler