SON DAKİKA

Belediye çalışanı genç yaşta koronaya yenildi

31 Mart 2021, Çarşamba 10:44

     


Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde belediye personeli olarak çalışan 43 yaşındaki Mustafa Başer, yakalandığı koronavirüse yenik düştü. Genç yaşta hayata veda eden Başer’in ölümü ilçeyi yasa boğdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Buharkent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Başer, Kovid-19 tanısı konulmasının ardından Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavi sırasında kalbi duran Başer, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Başer’in cenazesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, çok değerli bir personeli yitirmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, “İlçemizde maalesef vaka sayıları yine arttı. Fen İşleri’nde şoför olarak çalışan Mustafa Başer de koronaya yakalandı. Durumu çok ciddi gözükmüyordu ama kalbine etkilediği için doktorlarımızın çabası yetersiz kaldı. Kendisi saygınlığı, dürüstlüğü, çalışkanlığı ile örnek bir mesai arkadaşımızdı. Bizleri derinden üzdü. Ben Mustafa kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler