Kaliteli hizmet, uygun fiyat: Kerem Kuaför

31 Mayıs 2024, Cuma 23:10

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Kerem Kuaför kadınların güzelliklerine güzellik katmaya devam ediyor.

Aydın’da hizmet veren Kerem Kuaför işletmecisi evli ve iki çocuk annesi Müge Dipdiri 30 yılldık kuaför deneyiminin ardından 2016 yılında eşiyle birlikte kendi işletmesini açtı. Mimarsinan Mahallesi’nde Gelin saçı, gelin makyajı, manikür, pedikür, topuz, ombre, sombre, saç kesimi, kalıcı oje, saç bakımı gibi hizmetlere devam ediyor. Kerem Kuaförde aynı zamanda tesettürlü kadınlar için ayrılmış bir odada aynı hizmetlerde devam ediyor.

Küçüklüğünden beri bu mesleğe duyduğu sevgisini anlatan Müge Dipdiri, “Aydın’da yaşıyorum. Evli ve iki çocuk annesiyim. Eşimle birlikte Kerem Kuaför işletmesini Mimarsinan mahallesinde hizmete açtık. Küçüklüğümden beri bu sektöre ilgim vardı. Mesleğimi çok seviyorum. Meslek lisesinde kuaförlük bölümü okudum. Oradan çıkınca çeşitli sertifikalar aldım. Kadınların mutlu olması beni çok mutlu ediyor. Bu yüzden bu mesleği seçtim. Onları buradan memnun göndermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kerem Kuaför’de kadınların tüm ihtiyaçlarının mevcut olduğunu söyleyen Dipdiri, “Kerem Kuaför’de kadınların tüm ihtiyacı olan işlemler mevcut. İşletmemizde manikür, pedikür, kesim, röfleli, saç bakımı, gelin saçı, makyaj hepsi mevcut. İşlemleri eşim ben ve beş arkadaşımla beraber Aydınlılara sunuyoruz. Ayrıca gelen talep üzerine tesettürlü kadınlarımız için ayrı bir bölüm yaptık bu bölümde röfle, kesim, boya gibi işlemler uyguluyoruz” dedi.

Kaliteli ürün kullanmaya özen gösterdiklerini söyleyen Müge Dipdiri, “Kaliteli hizmet, uygun fiyat, güler yüz, doğallık insanlar kendini burada çok rahat hissediyorlar. Gelen müşterilerimizin buradan memnun ayrılması bizim için çok önemi. Bunun içine her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz” diye konuştu.

İşletmesinde her saça uygun bakım ürünü bulunduran Müge Dipdiri, “İşletmemizde saç bakım ürünlerinin satışımı da gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz buradan istediği ürünü alabiliyor saç bakımına dair bütün ürünlerimiz mevcut elimizde. Kuru, yıpranmış, yağlı ve dökülen saçlar için ürünlerimiz var” dedi.

Her sene eğitime katıldıklarını söyleyen Dipdiri, “Bizim mesleğimiz yenilikçi bir meslek olduğu için kendimizi de yenilememiz gerekiyor. Her sene moda değişiyor. Bu yeni sisteme ayak uyduruyoruz. Trendleri takip ediyoruz. Saç kesim eğitimi, topuz, ombre, sombre bu tür eğitimlere mutlaka katılıyoruz” ifadelerini kullandı. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler