SON DAKİKA

Muhtardan keşkek ikramı

31 Temmuz 2019, Çarşamba 16:03

     


Çine'nin Çaltı Mahalle Muhtarı Enver Özmen, mahalle halkına keşkek hayrı yaptı. Muhtar Özmen, halka hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

2019 Yerel Seçimlerinde Çine'nin Çaltı Mahallesinden muhtar adayı olarak seçime katılan ve kazanan Enver Özmen, halka keşkekli, kar ezmeli ve lokmalı hayır yaptı. Hayıra Çine Müftüsü Mehmet Atay'da katılırken, hep birlikte dua edildi. Çiçeği burnunda Çaltı Mahalle Muhtarı Enver Özmen, "Yaklaşık 4 aydır muhtar olarak görev yapıyorum. Muhtar olmak çok farklı bir duygu. Bu duyguyu bana yaşatan hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Muhtar olarak halka hizmet etmek için çabalamak, dertleri ile dertlenmek bana onur ve gurur veriyor" dedi.

MUHTAR SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İSTİYOR

Mahallesindeki bir çok sorunun çözüme kavuşması için çalışacağını ifade eden muhtar Özmen, "Mahallemizde içme suyu problemimiz var. Ayrıca su şebeke hattında da bazı yerlerde sorunlarımız var. Bazı sokaklarda lamba yok. Ayrıca sıcak asfalt talep edeceğimiz yollarımız var. Bu sorunları yetkili mercilerdeki sorumlu kişilerle İnşallah çözüme kavuşturacağız." şeklinde konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler