SON DAKİKA

Genç Başkan'ın kendi isteği de geri çevrilmedi

8 Temmuz 2019, Pazartesi 11:31

     


AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan (35), Hale Üste (29) ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Yerel seçimlerde partisi için oy isteyen ve başarı sağlayarak kazanan Başkan Arslan'ın kendi isteği de geri çevrilmedi.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı görevini 25 Ocak’ta devralan İlyas Arslan, 31 Mart yerel seçimlerinde ilk siyasi başarısını ortaya koyarak, partisinin adayı Nedim Kaplan’ın Belediye Başkanlığını kazanmasında büyük rol üstlenmişti.

Aynı zamanda özel eğitim kurumu işletmecisi olan Başkan Arslan, evlilik için attığı ilk adımda da başarı elde etti.

Koçarlı Çulhalar Mahallesi’nde oturan Yücel ve Ali Üste çiftinin kızları Hale’yle evlenmek istediğini belirten ve ailesinden isteyen Başkan Arslan’ın isteği, geri çevrilmedi. Adnan Menderes Üniversitesi Muhasebe, Afyon Kocatepe Üniversitesi Maliye bölümü mezunu olan Hale ile evlilik yolunda ilk adımı atan Başkan Arslan’ın bu isteği de gerçekleşti.

Arslan ve Üste aileleri ile akrabalarının katıldığı törende, çiftin nişan yüzüklerini Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan taktı. Sade bir törenle gerçekleşen nişan merasiminde konuşan Başkan Nedim Kaplan, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Her ikisi de Ekim doğumlu olan Hale ve İlyas için Ekim ayında düzenlenecek olan düğün töreni düzenleneceği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler