SON DAKİKA

''Anketlere göre Aydın halkı değişim istiyor''

5 Mart 2024, Salı 15:15

     


İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu ve tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına konuk oldu. Kayalı, Aydın’daki birçok binada görülen Özlem Çerçioğlu afişlerinin belediye bütçesinden karşılandığını iddia ederek, “cebinden karşılıyorsa sözümü geri alırım” dedi. Yaptırdıkları ankete göre Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden memnuniyet oranının yüzde 50’nin çok altına düştüğünü belirten Özer Kayalı, “vatandaş artık kanmıyor” dedi.

“SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADIK”

Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, geçen hafta Germencik ilçesinden start verdiklerini dile getirdi. Çakırbeyli, Sultanhisar, Buharkent ve Koçarlı ilçelerine gittiklerini kaydeden Kayalı, “Her geçen gün hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Hayatım boyunca hep şunu söylerim; ben bugüne kadar hiç kazanmayacağım bir yarışa girmedim. Çok geç açıklanmış olmasına rağmen çok iyi yol kat ettiğimizin farkındayım. Bunu vatandaştan görüyorum. CHP ve AK Parti arasında bir sıkışmışlık var. Bu sıkışmışlıktan kurtarmak için yola çıktık. İnsanlar kurtarıcı arıyorlar. Buna her geçen gün daha fazla tanık oluyorum. Her geçen gün de halkımızın bana karşı olan teveccühünün arttığını görüyorum.” dedi.

“Mevcut belediye başkanından memnuniyet yüzde 50’nin altına düştüğü zaman bu tehlike demektir. Kaldı ki Aydın’da şuanda vatandaşta şöyle de bir korku da var; mevcut belediye aleyhine konuşmaktan korkuyor. Bunun çünkü belli başlı bazı yaptırımları da olabiliyor ileride. Ben birkaç tanesine tanık oldum. Bu korkudan da kaynaklanıyor olmasına rağmen, memnuniyet oranı yüzde 50’nin altına düşmüş durumda. Bizim yaptırdığımız anketlerde bütün sonuçlar elimizde. Bu demektir ki önümüzdeki yerel seçimlerde Aydın halkı değişikliği tercih edecek. Değişimde fayda vardır diyorum ben de.

Son 10 yıl içinde yapması gereken şeylerin şimdi temelini atmak, insanları kandırmaktır bunun aslı. Ancak şu var ki insanlar buna kanmıyor artık. Yani sen 10 yıldır hiçbir şey yapmamışsın, seçime çeyrek kala, ‘temel atıyorum, yol yapıyorum’ diyorsun. Yapılan işlerin de pek çoğu yanlış.”


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler