SON DAKİKA

Aydınlılar İstanbul, Ankara ve İzmir’in adaylarını değerlendirdi

28 Şubat 2024, Çarşamba 23:40

     


Türkiye’nin üç büyük ili İstanbul, Ankara ve İzmir’in Belediye Başkan adaylarını Aydınlı vatandaşlara sorduk. Aydınlılar İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş’ın kazanacağı yönünde tahmininde bulunurken İzmir’de CHP’nin adayını pek fazla tanımadıkları için Hamza Dağ’ın kazanma ihtimali bulunduğunu söyledi.

 

Efkan Canan, ”Adayları tanıyorum. İstanbul için şöyle bir problem var. O şehirde yaklaşık 5 milyona yakın göçmen kaçak yaşıyor. Bence İstanbul seçmeni düşünmesi gereken nokta bu konu. En hassas olduğumuz nokta. Bence orda Azmi Karamahmutoğlu’nu seçmelerini tavsiye ederim. Ankara için Mansur bey zaten önceki dönemde başarılı duruşunu ortaya koydu. Ama Bartu Soral da orada iddialı. İzmir ise Hamza Dağ, ziyaretlerini yapıyor fakat diğer adayla alakalı ben ya haberlere denk gelmedim ya da ilgimi çekmedi bilmiyorum. Orada da yine aynı şekilde İzmir’de de kaçak göçmen sorunu var tüm büyükşehirlerde olduğu gibi. Ben taraflı gibi görünmek istemiyorum ama İzmir’de de Zafer Partisi adayını desteklemeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

“İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş, İzmir için bir şey diyemem”

 

“Ankara’da Mansur Yavaş alır. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, İzmir için ben de bir şey diyemem adayı tanımıyorum”

 

“Tanıyorum, tanımaz olur muyum? Bence Ekrem İmamoğlu kaybediyor da Ankara’da Mansur Yavaş şanslı biraz. İzmir’de CHP alır. Her yıl İzmir’de CHP kazanıyor. Ağacı diksen ağacı kazandırıyorlar”

 

“Hepsini tanıyorum. Ekrem İmamoğlu kazanır. Mansur Yavaş kazanır. İzmir’i bilmiyorum adayı tanımıyorum”

 

“Hiç birini tanımıyorum. Hiç birine de oy vermeyeceğim. Bu seçime de gitmeyeceğim. Hepsinden nefret ediyorum. Hepsi yalan söylüyor. Oy alıncaya kadar bizimle beraberler oy aldıktan sonra bize hiç kimse gelmiyor. Sahaya inen var mı? Hiç birisi inmiyor”

 

“İzmir’i tanımıyorum. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu görüyoruz. Alacağından eminim. Mansur Yavaş için zaten bir şey söylemeye gerek yok. Nasıl dünya üzerinde Recep Tayyip Erdoğan kadar kötüsü gelmediyse dünya üzerinde de Mansur Yavaş kadar iyisi gelmez. Bu ülkenin bu hale gelmesindeki en büyük suçlu Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Mansur Yavaş CHP’nin genel başkanı olsaydı Türk halkını kurtarmıştı”

 

“Ekrem İmamoğlu için çok yarışıyorlar. Ankara zaten başlı başına gider, yapılan iyilikleri duyuyoruz. Gizli iyilikler çok var. İzmir içinde biraz muallaktayım. İzmir Büyükşehir Belediye başkanını pek tutmuyor halk. Orada bilemiyorum”

“İstanbul için büyük ihtimalle Ekrem İmamoğlu kazanır. Ankara için de Mansur Yavaş kazanır diye düşünüyorum. İzmir’de biraz tereddütlüyüm. Büyük bir ihtimalle İzmir’de Hamza Dağ kazanır diye düşünüyorum”

 

“İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş, İzmir’de Cemil Turgay. Diğerlerine oy vermem ben”







 
Son Eklenen Haberler