SON DAKİKA

"Çine'ye vefa borcum var"

16 Eylül 2019, Pazartesi 11:39

     


Çine Madranspor, teknik direktör Sunay Güneş ile anlaştı. Güneş, “Çine’ye vefa borcum var” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Madranspor, 2016-2017 BAL Ligi'ndeki teknik direktörü Sunay Güneş ile yeniden anlaştı. Sunay Güneş yeniden Çine’de olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederken, bir vefa borcu olduğunu ve bunu ödemek istediğini ifade etti.

Çine Madranspor’un köklü bir takım olduğunu ve her daim spor camiasında konuşulan ve değer verilen takım olmaya devam edeceğini ifade ederken, “O sezon biz, elimizden geleni yaptık. Küçük bütçe ile genç bir takım kurduk. Aldığımız cezalar ağır olmasa idi tablo çok daha farkı olacaktı. Takdir görülen bir kadro kurmuştuk. Yaşanan olaylar bizi bu noktaya getirdi. Hep birlikte oturduk, bir kan değişimi olmasına karar verdik. Çine'den kimseyle kırgın ayrılmadım. Çine’de olmaktan onur ve gurur duydum. Düşürenler şerefsiz, çıkaranlar da kahraman değildir. Ben işimi yaptım. Çine’ye bir vefa borcum var. Burada çok güzel günlerim oldu. Bu konuda bize yardımda bulunan belediye başkanı Enver Salih Dinçer ve kulüp başkanımız Tuncay abiye ayrıca teşekkür etmek istiyorum. O dönem sezon yarısında geri dönmem istendi ben bu şanssızlığın unutulmasını istedim. Bu sefer böyle bir teklif gelince bazen bıraktığın yerden yarım kalan yerden bir işi tamamlaman lazım. Vefa borcumuzu ödemiş oluruz. İnşallah bu sefer hiçbirimizin yüzü kara çıkmaz” şeklinde konuştu.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Güneş, iddialı bir takım oluşturacaklarını ifade ederken, “Biz yine aslanlar gibi sahaya çıkacak ve mücadelemizi vereceğiz. Bütün rakiplerimize başarılar diliyoruz. Fair-play çerçevesinde kardeşlik duyguları ile her rakibimizi sahada yenmek adına bu onurlu formayı terleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler