Aydın’da okullar bölgesinde ilk günden sıkı önlem

6 Eylül 2021, Pazartesi 18:18

     


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eğitim sezonunun başlamasıyla birlikte okul bölgelerinde aldıkları geniş güvenlik önlemleri aldı. Önlemlerin eğitim sezonu boyunca devam edeceği ifade edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Uyuşturucu kullanımının her geçen gün artması ve kullanıcı yaşının da düşmesi nedeniyle Narkotik ekipleri denetimleri sıklaştırdı. Uyuşturucu tacirlerine yönelik birçok operasyon ve çalışma yaparak uyuşturucuya geçit vermeyen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, okulların yüz yüze eğitime açılması ile birlikte okul bölgelerini adeta abluka altına aldı.

Narkotik detektörü 'Tina' isimli köpeğin de katıldığı denetimlerde, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri park ve bahçeleri didik didik incelerken, şüpheli şahıslar üzerinde de çalışma yaptı. Okullarda yeni eğitim dönemine başlayan gençleri de kötü niyetli kişilere karşı uyaran ekipler, okullar bölgesinde kuş uçurtmadı. Ekiplerin uyuşturucu tacirlerine yönelik denetimlerini yıl boyunca sürdürecekleri ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler