SON DAKİKA

Mühendislik Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu

6 Temmuz 2021, Salı 14:44

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mezuniyet törenine Mühendislik Fakültesi’nden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Turgay Eray, öğrenciler ve davetliler katıldı.

“KARİYER BASAMAKLARINI HIZLA TIRMANACAKSINIZ”

TörenİN açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, eğitimin, hayat boyu işleyen bir süreç olduğunu vurguladı ve öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Prof. Dr. İsmail Böğrekci, “Hayata atıldığınız bugünden itibaren kendinize olan güveninizi, inancınızı ve heyecanınızı kaybetmeden, ideallerinizden vazgeçmeden, zorluklarla karşılaşacak olsanız bile belirlediğiniz bu yolda hedeflerinize ilerlemelisiniz. Şunu unutmamalısınız ki; sizler sahip olduğunuz birikim ve potansiyelinizle aileniz, ülkemiz ve tüm dünya için umut kaynağımız olacaksınız. Kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve büyük başarılar elde edeceksiniz” dedi.

“MEZUNLARIMIZIN ARANAN BİREYLER OLACAĞINA İNANCIM TAM”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, “Mezunlarımızın; iyi yetişmiş, meslek bilgisiyle donanımlı, girişimci ve özgüveni yüksek bireyler olarak ulusal ve uluslararası arenada aranan meslek sahipleri olacağına olan inancımızla, bugün sizleri ülkemiz hizmetine sunmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Mezuniyetlerinin ardından gençlerin yeni bir başlangıcı adım attığını söyleyen Prof. Dr. Mehmet Aydın, “Bugünden itibaren yeni deneyimleri içinde barındıran bir süreç başlıyor. Hak ettiğiniz diplomalar her şeyden önce size büyük sorumluluklar yüklüyor. Dünyada ve ülkemizden olup bitenleri takip etmek, yeni bilgiler öğrenmek ve kendinizi sürekli olarak geliştirmek, davranışlarınızla örnek bireyler olmak bu sorumluluk başından geliyor” dedi ve öğrencileri tebrik etti.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Kalkan, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilal Şahin Nadeem, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Akın ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Demicioğlu mezuniyet törenlerinde yaptıkları konuşmalarda öğrencileri tebrik ederek meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Mühendislik Yemini okutulmasının ardından 2020-2021 Yılı Eğitim-Öğretim Dönemi mezunlarına başarı belgelerinin verildiği tören, kep atma ile sona erdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler