SON DAKİKA

“Herkese söylüyorum, sakın ola ki Özlem’e oy vermeyin”

11 Mart 2024, Pazartesi 07:18

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na 2 kez evinde ağırladığını ve her programına katıldığını belirten Nuriye Öztürk, “İsterseniz bana kızın ama herkese söylüyorum, sakın ola ki Özlem’e oy vermeyin” dedi.

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yaşadığını belirten Nuriye Öztürk, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Öztürk, Başkan Çerçioğlu’nun kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini ve yanına gittiğinde ise kendini tanımazlıktan geldiğini söyledi.

Kendisinin yaşadığı stresten dolayı 18 kilo zayıfladığını kaydeden Nuriye Öztürk, ancak Başkan Çerçioğlu’nun ilk seçildiğinden buyana kaç kilo aldığını sordu. Öztürk, “Ben Özlem’i evimde iki kere ağırladım, toplantı yaptım ama şu kadar faydasını gördün mü? teyze de, maalesef hiç görmedim. Ben kirada oturuyorum, emekli maaşıyla geçiniyorum. Benim şimdi evim doğalgazsız, bana kömür niye göndermiyorsun. Ben önüme gelene söyleniyorum, sakın ki Özlem’e oy vermeyin. İsterseniz sizde kızın bilemem. Ben Girne Camisi’nin karşısında oturuyorum, kendisini iki kere evimde ağırladım ve yağmur çamur demeden her toplantısına gittim. Oğlum işsizdi, 58 yaşında benim oğlum cilt hastası ben de cilt hastasıyım. Şuan kahvede çalışıyor 2-3 kuruş para için. Beni, ‘abla ben oğlunu işe alacağım’ dedi. Kapısına vardım, yüzüme bile bakmadı. Önüme gelene de söylüyorum, arkamdan gidene de söylüyorum. O kendisi yiyip yiyip de şişmek değil o tamam mı. Başkan olduğu zaman kaç kiloydu, şimdi kaç kilo. Gerçekten çok doluyum, ben 17-18 kilo verdim üzüntümden. Hasta oldum, şu yüzümün haline bakın. Beni belediye kollamayacak da devlet mi kollayacak. Devleti nerede bulayım ben, nereye gideyim Cumhurbaşkanı’nın yanına mı gideyim, nereye gideyim? Benim derdimi anlamayacaksa, ben nereye gideyim. Ben Aydın’ın yerlisiyim ama bu yapılmaz tamam mı. 3 kişilik aileyiz, 350-400 TL su faturası ödüyorum. Yaptıkları ayıptır, günahtır” ifadelerine yer verdi. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler