SON DAKİKA

Karpuzlu’da kızıyla cinsel ilişki yaşayan baba gözaltına alındı

14 Mayıs 2021, Cuma 15:03

     


Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesi’nde öz kızı F.T. (27) ile cinsel birliktelik yaşayan S.T. (51), Jandarma tarafından gözaltına alındı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yapılan görüntülü bir ihbar sonucu Çine Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile gece Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesi’ne operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, öz kızıyla cinsel birliktelik yaşadığı iddia edilen S.T.’yi evinde gözaltına almak istedi.

Bunun üzerine S.T., "Siz ne hakla buraya geliyorsunuz? Siz kimsiniz de beni alacaksınız?" diyerek görevli devriye ekibine saldırarak mukavemette bulunup kaçmaya çalıştı. Jandarma tarafından zor kullanılarak etkisiz hale getirilen S.T. gözaltına alındı.

KENDİ RIZASI İLE BİRLİKTE OLMUŞ

Avukat eşliğinde ifadesi alınan F.T. (27), babası S.T. (51) ile kendi rızası ile cinsel birliktelik yaşadığını söyledi. S.T. de, kızıyla cinsel ilişki yaşadığını ve ihbar konusu video kaydındaki kişinin kendisi olduğunu itiraf etti.

İfadesinin ardından Karpuzlu İlçe Emniyet Amirliği nezarethanesine konulan S.T.’nin “Nitelikli cinsel saldırı” suçlamasıyla Çine Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler