Efeler Belediyesi, vatandaşın o talebine duyarsız kalmadı

22 Mayıs 2024, Çarşamba 23:59

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yaşayan vatandaşların “Bu pislik içerisinde daha fazla yaşamak istemiyoruz” çığlığına duyarsız kalmayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hemen ekipleri göndererek yaşanan sorunun giderilmesini istedi.

Efeler ilçesi Efeler Mahallesi 1470 Sokak’ta ikamet eden Nurettin Yeşilbursa, evlerinin önünde bulunan park yeri alanı ile sokakta bulunan kurumuş otların kendileri için tehdit oluşturduğunu ve bu sorunlara çözüm istemişti.

 

Aydın Denge Gazetesi İnternet Sitesi’nde yer alan bu haber üzerine Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini bölgeye görevlendirerek, sorunun giderilmesi talimatını verdi. Bu sabah erken saatte 1470 Sokak ile çevre sokakların temizliğine ve park alanının da temizlenerek dolgu çalışmasına başlandığı için çok mutlu olduklarını dile getiren Nurettin Yeşilbursa, “Dün burada yaşadığımız sorunu gündeme taşımıştık ve sonrasında da yeni seçilen mahalle muhtarımız Elif hanımı ziyaret ederek hem kendisine hayırlı olsun temennisinde bulunup yaşadığımız sorunu kendisine de ilettim. Bugün görüyorsunuz bütün ekipler burada, sokağımızın temizliğine başlandığı buradaki pislikler ortadan kalktı. O nedenle bugün çok mutluyuz. Parkımız da yapılırsa çok daha mutlu olacağız. Ben duyarlılığından dolayı ve hemen bu konuya el uzatan Efeler Belediye Başkanımız Anıl Yetişkin’e çok teşekkür ediyoruz. Burada emek harcayan tüm ekiplere ve muhtarımız Elif Cesaretli hanımefendiye de çok müteşekkiriz” açıklamasında bulundu.

Efeler Mahallesi Muhtarı olarak 31 Mart’a seçilen Elif Cesaretli de, “Dün Nurettin bey bana geldi ve burada yaşadıkları sorunları anlattı. Ben de bu sorunu Efeler Belediyesi yetkililerine ilettim. Onlarda ivedi bir şekilde olaya el koydular. Şuanda da buradaki çevre temizliği başta olmak üzere diğer konularla ilgili çalışmalarına devam ediyorlar. Ben bu nedenle Efeler Belediye Başkanımıza, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler