SON DAKİKA

“İncir çekirdeği yağı antikanserojen bir üründür”

27 Ekim 2021, Çarşamba 14:56

     


İncir Dede Hasan Tuna, tvDEN'de Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Emin Aydın’la Baş Başa” programının konuğu oldu. Tuna, incir çekirdeği yağının faydaları hakkında bilgi vererek, “İncir çekirdeği yağı antikanserojen bir üründür” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Tuna, “İncirin çekirdeğinde yağ mı olur diye soruyorlar bana. İncir çekirdeğinin içinde omega3 var her şeyden önce. Bizim için gerekli olan omega3 miktarı da somon balığındaki omega3’ten dahi yüksek. E vitamini var hücreleri yenileyen, cildi güzelleştiren, bağışıklık sistemini güçlendiren. Bildiğiniz bütün E vitamini kaynaklarından katça fazla. Mesela bayanlar argan yağını kullanırlar ciltlerinde. Argan yağında 70 miligram E vitamini vardır. Çok yüksek bir orandır. İncir çekirdeği yağında argan yağının 6 kat daha fazla olmak üzere 445 miligram E vitamini var. E vitamini 4 tane bileşenden oluşur, alfa, beta, dama ve delta olmak üzere. Bütün diğer E vitamini kaynaklarında alfa vardır, beta vardır, delta vardır. İncir çekirdeği yağının yüzde doksan dokuzu gamatekaforol var içinde. Gamatekaforol vücudumuzdaki kötü bir hücreyi sarar v onu yok eder. İncir çekirdeği yağı antikanserojen bir üründür. B1, B12, demir, çinko ve magnezyum da var. Magnezyum oranı o kadar yüksek ki, magnezyumla ilgili tedavi olması gerekenlere müthiş bir tedavi imkanı sunuyor. Bizim ürünümüzü kullanan kişiler, kullandıktan sonra kendilerindeki değişimi fark ediyorlar ve ondan sonra herkese önermeye başlıyor. En son Coşkun Sabah bey ile birlikteydik. Coşkun beyin cildinde büyük bir problem var. 2 senedir bizim ürünümüzü kullanıyor, benim cildim kurtuldu diyor. Cildimde botoks var sanıyorlar. Kullanan ünlüler arasında Işın Karaca var, deprem profesörümüz Övgün Ahmet Ercan var, Milli sporcu bilek güreşi şampiyonumuz var, Rafting Antrenörümüz var, Nöroloji Uzmanı Sultan Tarlacı var, Avrupa Dünya Olimpiyat ve Cihan Şampiyonu Mahmut Demir var” dedi.

“NATUREL KARIŞIM YAĞIMIZ DOĞAL BİR ANTİBİYOTİK”

Tuna, “Sedef ve egzama rahatsızlıklarında E vitamini oranı çok yüksek olduğu için incir çekirdeği yağımızın içerisinde, sürerek ve aynı zamanda içerek bununla ilgili sonuçlar alıyoruz. İşyerimize gelen insanlar bizi bir satıcı olarak değil de kendisiyle özdeşleştirmiş birisi olarak geliyorlar. Altın sarısı rengindeki incir çekirdeği yağımızı bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için kullanıyoruz. Naturel karışım yağımız da doğal bir antibiyotik. İçerisinde zeytin yaprağı var, incir yaprağı var, kekik yağı var, zencefil, zerdeçal, tarçın var. Bunların hepsini özel bir yöntemle karıştırmışız ve bu ürünü ortaya çıkarmışız. İncir çekirdeği yağımızı ve natürel karışım yağımızı kullananlarda koronada pozitif vakaya rastlamadık. Onların içerisinde çok değerli doktorlarımız var. Korona yoğun bakım servisinde çalışan doktorlarımız incir çekirdeği ve natürel karışım yağımızı kullanıp pozitif vakaya dönmediler. Öğretmenler mesela, eşi oluyor beyi olmuyor. Eşinde kullanmadığı için olmuş, beyi kullandığı için olmuyor. Bunları aslında doktorlarımızın anlatıp bilgilendirmesi gerekiyor. ” dedi.

“TAMAMEN BİTKİ ALIYORSUNUZ”

Tuna, “Eskiden çocuklar hasta olduklarında, karınları ağrıdıklarında anneler karın boşluklarına zeytinyağını ısıtıp sürerlerdi. Bunlar hep bize unutturulmuş. Ben şimdi diyorum ki bizim bu göbek boşluğumuzda 72 bin tane sinir ucu var. Bu sinir uçlarının tamamı beynimize, gözümüze, burnumuza, kulağımıza ve organlarımızın tamamına gidiyor. Anne ile iletişimi sağlayan o göbek kordonundaki karın boşluğundaki o sinirlere bundan sonra incir çekirdeği yağı sürelim. Ne kabızlıkla ilgili sıkıntı kalacak, ne bağırsaklarla ilgili sıkıntı kalacak, ne de beyinle ilgili sıkıntı kalacak. Önümüz kış ama kış gelmeden insanlar hasta olmaya başladılar. Maske kullanılmasına rağmen hastalık da birbirinden birbirine aktarılıyor. Bu hastalıkta en büyük sıkıntılardan birisi boğazla ilgili, o yutkunmayla ilgili bir ağrı. İlaç kullanarak sonuç da alamıyorlar. Naturel karışım dediğimiz ürünü direkt ağız içerisine sıkıp yuttuğumuzda ilk andan itibaren hemen rahatlamayı hissediyoruz. Çok sıksanız da bir zararı olmaz. Tamamen bitki alıyorsunuz. Ses kısıklığı ve boğazla ilgili olumlu görüntüleri paylaştıkça ülkemizin değişik yerlerinden bizlere telefon geliyor. Şu anda Bayburt’taki imam ve müezzinlerimiz bizden o kadar çok ürün talep ediyorlar ki. Onların sermayeleri ses olduğu için en güzel şekilde okumaya çalışıyorlar. Ben onların hepsine ürünümüzden gönderiyorum gönderdikçe onlar da başka il ve ilçelerdeki arkadaşlarına tavsiyede bulunuyorlar. Bizim yayınımızı televizyonda izleyen Denizli’den Muhterem Nalbant bey var. Kendisinde şeker rahatsızlığı vardı, biz kendisine ürünümüzü gönderdik ve şekerle ilgili sıkıntısı ortadan kalktı. Fransa’dan kızları gelmiş 2 tane. Kızlarından birisinde aşırı derecede öksürük var. Babası da hocamda bununla ilgili mutlaka ürün vardır demiş. Doktora gitmişler, değişik ilaçlar almışlar ama yine de kesilmemiş öksürük. Ürünümüzü gönderdik 2 gün sonra telefon ettiler öksürük kesildi dediler” dedi.

“İNCİR ÇEKİRDEĞİ YAĞIMIZ YÜZDE YÜZ SAFTIR”

İncir Dede Hasan Tuna, “Piyasada incir çekirdeği yağı diye satılan birçok yanlış yağ var. İncirin çekirdeği ile uzaktan yakından alakası yok o yağların. Herhangi bir yağın içerisine incir esansı koymuşlar incir çekirdeği yağı diye satıyorlar. Sakın onlara kanmayın. İncir çekirdeği yağının gerçeğini anlamak istiyorsanız avcunuza bir sprey yapın sonra işaret parmağınızla bütün yüzünüze küçük küçük sürün ama gözlerinizin kenarına özellikle sürün. Çünkü o yağ eğer yüzde yüz saf değilse ve soğuk press sıkım değilse bizim göz kenarları en hassas yerimizdir hemen kızarma alerji olur. İncir çekirdeği yağımız yüzde yüz saftır. İçerisinde bir başka yağ karışımı, kimyasal, esans, koruyucu ve katkı maddesi yoktur. O yüzden güvenerek kullanabilir ve içebilirsiniz. İncir çekirdeği yağımız vücudumuzdaki hücreleri yeniliyor. Organlarımızda hücrelerden oluştuğuna göre, vücudumuzdaki organların yeni baştan yapılandırılmasını sağlıyor. Hücreler duş aldığı için gerek terlemede gerek terlememede bize yeniden hücreleri oluşturuyor. Terleyerek o toksit maddelerin dışarıya atılmasını sağlıyor. Terleyemeyerek de toksit maddeler içeride kalıyor. İncir çekirdeği yağını biz kullandığımızda bize düzen sağlıyor” ifadesini kullandı. (ELİF DUMANOGLU) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler