SON DAKİKA

"Ege'nin 2. Lig'deki tek temsilcisi"

16 Ekim 2019, Çarşamba 13:33

     


Aydın'ın kadın futbolundaki lokomotif kulübü olan 7 Eylül Gençlikspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz, tvDEN'de yayınlanan Spor Gündemi'ne konuk oldu. Gazeteci Duygu Dilek ve Gazeteci Sercan Örün'ün sorularını yanıtlayan Yılmaz, "Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ege'nin Futbol Kadınlar 2. Lig'deki tek temsilcisi olan 7 Eylül Gençlikspor, bu sezon şampiyonluğa oynayacak. Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz, "Kadın sporunun, ülkemizde çok önemli bir yeri var. Biz bu sezon yaklaşık 25 bin kilometre deplasman yapacağız. En yakın deplasmanımız Antalya. Biz deplasmana giderken yolcu sigortası yaptırıyoruz futbolcularımıza. Biz bu sezon sadece yarışma değil, toplu olarak nasıl hareket edilir? Bunları öğretiyoruz. Biz müsabakaya gidip, dönünceye kadar. Futbolcularımız bizim sorumluluğumuz altında oluyor. Biz bu sezon güzel bir sezon geçirmek istiyoruz ve şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

TAKIMDA İSTİKRAR VAR

7 Eylül Gençlikspor'un 10 yıldır aynı antrenör ile çalıştığını söyleyen Yılmaz, "Takımda istikrar da yarattık. Uzun yıllar bizimle olan futbolcularımız var. Hocamız da uzun yıllar bizle birlikte çalışıyor. Kadın sporu desteklenmeli. Ayrıca biz kültür varlıklarımızı da öğretiyoruz. Trabzon'a gidiyoruz, oradaki ören yerlerini gösteriyoruz. Başka bir ilin başka bir ören yerini gösteriyoruz. Bunlar önemli." dedi.

BEŞİKTAŞ'I, ATAŞEHİR'İ GETİRMEK İSTİYORUZ

Bu sezon şampiyon olup 1. Lig'e çıkmak istediğini söyleyen Yılmaz, "1. Lig'de çok önemli takımlar var. Avrupa'da adından söz ettirmiş Konak Belediyespor'u Aydın'a getirmek istiyoruz. Beşiktaş, Ataşehir gibi takımları Aydın'a getirdiğimizde çok güzel maçlar oynanacak ve seyirci sayımız da artacak" dedi.

Aynı zamanda Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski başkanı olan Mustafa Yılmaz, "Benim zamanımda saha sorunları vardı. Şimdi de var. Ancak bu kez bazı atılımlar oldu. İnşallah tesis yetersizliği sorununa bir el atılır" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler