SON DAKİKA

Korktukları olay başlarına geldi

12 Haziran 2019, Çarşamba 17:52

     


Yenipazar'ın Donduran Mahallesi'nde bir odada 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Çelik ailesinin oğulları Erdal Çelik’e (11) gece uyudukları esnada akrep soktu. Baba İrfan Çelik tarafından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan Erdal Çelik, tedavi altına alındı.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından hazırlanan Siyer-i Nebi yarışmasında Aydın il birincisi olan, tvDEN ekranlarında ve Denge Gazetesi’nde, ‘Küçücük odaya kocaman hayaller sığdırdı’ başlığıyla gündeme gelen Rümeysa Çelik (12) ile ailesinin yaşadığı zorluklar nedeniyle birçok yardımsever seferber olmuştu.

Semra ve İrfan Çelik çiftinin 3 çocuğunun en büyüğü olan Rümeysa, yaşadıkları zor koşulları, "Evimize özellikle yaz aylarında birçok kere akrep ve yılan girdi. Onlardan kardeşlerimle birlikte çok korkuyoruz. Geceleri yılanlar gelmesin diye yarım saat dua ediyorum. Yağmurlu günlerde çatıdan gelen suyla uyuduğumuz günler oluyor. Bütün yaşadığımız bu zor şartların önüne geçmek için ben okumak istiyorum." Açıklamasında bulunmuştu.

Rümeysa gibi, anne ve babasının da en çok korktuğu başlarına geldi. Önceki gün gece uyudukları sırada ailenin erkek evladı Erdal, kendisine bir şey soktuğunu belirterek yataktan fırladı. Anne ve baba yatağın içerisinde akrep buldu. Göğsünün sol üst kısmından akrep sokan Erdal, ailesi tarafından götürüldüğü Nazilli Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alındı. Geceyi hastanede geçirdiklerini belirten baba Çelik, en çok korktukları çocuklarına akrep ve yılan sokması olduğunu belirtti. Yapılan müdahaleler sonucu normale dönen Erdal Çelik, sabah hastaneden taburcu edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler