Ayşenur'u hırsız mı kaçırdı?

13 Haziran 2019, Perşembe 15:39

     


Çine'de yaşayan 15 yaşındaki Ayşenur Damar kayıplara karıştı. Baba Mehmet Damar, kızını motosiklet hırsızlığı suçu ile aranan Onur Ç.'nin kaçırdığını iddia etti.

Çine'de yaşayan 15 yaşındaki Ayşenur Damar'dan 4 gündür haber alınamadı. Genç kızın babası Mehmet Damar kızını Çine'de motosiklet hırsızlığı ile aranan Onur Ç.'nin kaçırdığını iddia etti. Damar, olayı güvenlik güçlerine bildirdi. Güvenlik güçleri bir süredir haber alınamayan genç kız ve hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen kişinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

"KIZIMI ŞÜPHELİ KAÇIRDI"

Geçtiğimiz günlerde ilçede yaşanan iki motosiklet hırsızlığı sonrası güvenlik güçleri harekete geçerek hırsızlardan birisini yakaladı. Fikret E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık olayına karışan bir diğer kişi Onur Ç.'yi yakalamak için çalışmalar devam ederken, 4 gündür haber alınamayan Ayşenur Damar'ın Onur Ç. ile arkadaş olduğu tespit edildi. Kızının bir an önce bulunmasını isteyen Mehmet Damar, "Kızımı hırsızlık şüphelisi olarak aranan Onur Ç. kaçırdı. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler