SON DAKİKA

Turkcell, TFF ile sözleşme yeniledi

3 Eylül 2019, Salı 14:01

     


Turkcell, 2002 yılından bu yana ana sponsoru olduğu Türkiye Futbol Federasyonu’yla sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turkcell Küçükyalı Plaza Genel Müdürlük binasında yapılan organizasyona Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve milli futbolcular katılırken, imza töreni ilklere sahne oldu.

Dijital imza kullanılan ilk sponsorluk sözleşmesi oldu

İlk kez bir kurum, Türkiye Futbol Federasyonu ve Milli Takımımızla gerçekleştirilen ana sponsorluk sözleşmesi imza törenine ev sahipliği yaptı. Turkcell’in ev sahipliğindeki törende ayrıca A Milli Futbol takımı, ilk kez dijital imza kullanarak ana sponsorluk sözleşmesini imzalamış oldu.

Törene, milli takım için hazırlanan ve EURO 2020 serüvenine marş olarak eşlik edecek #bisizikonuşuruz şarkısı da damga vurdu. Milli takım için itici güç olacak şarkının yanı sıra Turkcell Genel Müdürlük girişi #bisizikonuşuruz hashtag’iyle beraber, futbol takımı soyunma odası şeklinde düzenlenirken, bütün Turkcell çalışanları bayraklarla donatılmış Genel Müdürlük binasında balkonlar ve imza töreninin yapılacağı alanda coşkuya ortak oldu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler