Cicibici Home özellikle kadınların gözdesi oldu

5 Haziran 2024, Çarşamba 19:55
Son güncelleme: 5 Haziran 2024, Çarşamba 19:55

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren ve mutfak grubu, çeyiz seti, masaüstü grubu, özel tasarım aksesuarları ve markaların özel ürünleri ile kadınların adete gözdesi oldu.

 

 

 

Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde 4 yıldır hizmet veren Cicibici Home Züccaciye, çeşit ve bol ürün yelpazesi ile vatandaşların uğrak noktası haline geldi. İşletme Sahibi Ebru Cici, mahallenin en büyük eksikliğini giderdikleri ifade etti.

 

 

 

“HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Hem kendi hayalini gerçekleştirmenin hem de özellikle kadınların aradığı ürünleri temin edebiliyor olmasının mutluluğunu yaşadığını dile getiren 39 yaşındaki Ebru Cici, “Bu işe dört yıl önce başladım. Ev hanımı iken hayallerim doğrultusunda, bir iş yerine sahibi olma hayalleri doğrultusunda bu işe başladım. Şuanda bir evin her türlü ihtiyacını karşılamak, aynı zamanda çeşitli aksesuar çeşitlerinden oluşan ürün yelpazemiz ile Mimar Sinan Mahallesi’nde fiili olarak hizmet verdiğimiz bir işletmemiz var.

 

 

Bir iş yeri açmak benim hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirdim. Mimar Sinan Mahallesinde Züccaciye dükkanı yoktu. İnsanlar başka yerlere gitmek zorunda kalıyordu. Bende bu eksikliği tamamlamak için bir züccaciye dükkanı açmaya karar verdim. Yemek yapmayı sevdiğim için mutfakta işe yarar pratik mutfak eşyalarını çok seviyorum. Bu yüzden burayı açtım” dedi.

 

 

 

“EVİMDE KULLANMAYACAĞIM ÜRÜNÜ DÜKKANIMA KOYMUYORUM”

İşyerine koyacağı bütün ürünleri özellikle gidip kendisinin seçtiğini dile getiren Cici, “Cici Bici Home’da çeyiz üzerine mutfakta kullanılabilecek tencereden tabaktan, çatal bıçak takımlarından, evlerinize alacağınız aksesuarlardan çiçeklere, hediyelik eşyalar ve tekstil ürünler olmak üzere ürün yelpazemizi geliştirdik.

 

 

Bütün ürünleri kendim seçiyorum. Ürünler için İstanbul’a gidiyorum, kendi ellerimle seçiyorum. Evimde kullanmayacağım ürünü dükkanıma koymuyorum. Beğendiğim, evimde de kullanacağım ürünleri getiriyorum. Kavanoz kapağından tutun da aksesuara kadar her şey var. Yemek takımları tencere takıları müşterinin de isteği doğrultusunda birçok ürünümüz mevcut” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“İÇERİ GİRDİKLERİNDE ÇOK FARKLI BİR YERDE OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR”

Aydınlıların Cici Bici Home’a olan ilgisinden de söz eden Ebru Cici, “Buradan geçen ve işyerimize giren herkesin tepkileri çok güzel, herkes çok beğeniyor. İçeri girdiklerinde çok farklı bir yerde olduklarını söylüyorlar, kadının elinin değdiğini hissettiklerini söylüyorlar. Bu da çok güzel, gurur ve onur verici benim için. Pek çok kadın girişimciler elbette var ama kadınlar hayallerinin peşinde koşsunlar. Girişime, yani o adımı atmaktan hiçbir şekilde çekinmesinler. Allah bir yerde yolunu bulduruyor ve nasibini veriyor herkesin.

 

 

Ben her zaman onu derim rızk Allah’tandır diye. Haklarında hayırlısı olsun. Bence ellerini taşın altına koysunlar. Dükkanımızı çok soran olduğu gibi biz yine burada belirtelim, Mimar Sinan Mahallesi’nde Ali ihsan Paşa Bulvarı’nda Aliya İzzetbegoviç İlkokulu’nun tam karşısında. Bizi Instagram adresinden de takip edebilirler. Fiili olarak gelemeyen müşterilerimiz için de internet sitemiz bulunmakta, oradan da siparişleri kargo yoluyla Türkiye’nin tüm yerine gönderiyoruz” sözlerine yer verdi. 

 

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler