/>

SON DAKİKA

AY-SİAD'ın yeni Başkan Fırat Barışık

9 Ekim 2019, Çarşamba 14:16

     


Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (AY-SİAD) yeni Başkanı Fırat Barışık oldu. Dernek üyelerinin buluşmasında merhum Başkan Mustafa Tacır'ın adına oğlu İbrahim Tacır'a plaket verildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde mevcut Başkan Mustafa Tacır'ın geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yönetim kurulu kendi içinde yeni başkanını belirledi. Derneğin kurulduğu 2015 yılından bu yana içinde olan Turizmci Fırat Barışık, başkanlığa seçildi. Kahve Bahane'de gerçekleştirilen dernek buluşmasına yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve merhum Başkan Mustafa Tacır'ın oğlu İbrahim Tacır da katıldı.

"DERNEKTE HEPİMİZİN EMEĞİ ÇOK"

AY-SİAD'ın yeni Başkanı Fırat Barışık, ikinci dönem başkanları Mustafa Tacır'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Yönetim kurulu içinde yapılan toplantıda arkadaşlar bu görevi bana layık gördü. Kuruluşundan bu yana derneğimizin içindeyim. Bu dernekte hepimizin emeği çoktur. Onun için derneğimiz için elimizden geleni yapacağız. Başarı bir ekip işidir. Beraber ve bir olursak büyük başarılara imza atacağımıza eminim. Üyelerimize destekleri için çok teşekkür ediyoruz."

Laboratuvar hizmeti alınacaktır

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

TACIR'IN İSMİ TOPLANTI SALONUNA VERİLDİ

Toplantıda merhum Mustafa Tacır'ın oğlu İbrahim Tacır'a babası adına teşekkür plaketi verildi. Derneğe çok emeği olan Merhum Başkan Mustafa Tacır'ın adını dernek binasındaki toplantı salonuna verdiklerini belirten Başkan Fırat Barışık, babasının işlerini devralan oğlu İbrahim Tacır'ın da derneğin yeni ve en genç üyesi olduğunu söyledi. İbrahim Tacır ise, tüm dernek üyelerine teşekkür ederken, "Babama layık olmaya çalışacağım" dedi. Merhum Mustafa Tacır'ın yerine de

yönetim kuruluna Mutlu Engin girdi. (GÜLİZAR AYGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler