SON DAKİKA

Ergen Psiko-Sosyal Danışma Merkezi törenle açıldı

12 Temmuz 2019, Cuma 12:32

     


Aydın Ticaret Odası’nın eski hizmet binası, Aydın Valiliği tarafından Portakal Çiçeği Atölyesi Ergen Psiko-Sosyal Danışma Merkezi’ne dönüştürüldü. Merkezin açılışı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in de katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.

Aydın Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nce Portakal Çiçeği Yaşam Atölyesi Ergen Psiko-Sosyal Dayanışma Merkezi’ne dönüştürülen Aydın Ticaret Odası’nın eski hizmet binası, bundan böyle 10-18 yaşları arasındaki gençlere hizmet verecek.

Merkezin açılışına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Eşi Fatma Köşger, Vali Yardımcısı Hulusi Arat, Eski Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ve daire müdürleri katıldı. Binada incelemelerde bulunan Vali Köşger, gençlerle sohbet edip yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

"EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ İNSAN KAYNAĞIMIZ"

2017’de başlatılan projeden bugüne kadar 178 gencin hizmet aldığını ifade eden Vali Köşger, “Merkezimizdeki arkadaşlarımızın birçoğu gönüllülük esasına göre çalışıyor. Şimdi daha geniş imkanlarla ve daha güzel bir mekanda çocuklarımıza hizmet vereceğiz. Birçok alandan uzmanın yer alacağı atölyemizde akıl ve zeka oyunları, müzik, drama ve benzeri alanlarda da hizmet verilecek. Bu merkezin Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum. Bizim en büyük zenginliğimiz insan kaynağımız. Sağlıklı ve iyi yetişmiş gençlerimizi ülkemize hizmet eder hale getirmeliyiz. Aydın Valiliği olarak biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Merkezimiz gençlerimize ve Aydın’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Açılışın ardından Portakal Çiçeği Ergen Psiko-Sosyal Danışma Merkezi ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Tören müzik dinletisi ve kokteyl ile sona erdi. (GÖKHAN DÜZYOL) 







 
Son Eklenen Haberler