SON DAKİKA

Şehit aileleri ve gaziler yemekte bir araya geldi

15 Temmuz 2019, Pazartesi 15:18

     


Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ile eşi Fatma Köşger, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya geldi.

Şehit ve gazi aileleri için düzenlenen yemeğe, AK Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı ile Metin Yavuz, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile kurum müdürleri katıldı.

Yemeğin ardından, Vali Köşger eşi Fatma Köşger ile birlikte tüm masaları dolaşarak şehit aileleri ve gazilere her hangi bir istekleri olup olmadığını sordu. Halini, hatırını sorduğu şehit aileleri ve gazilerden kendisine gelen taleplerin hiçbirisini geri çevirmeyen Köşger, taleplerin yerine getirilmesi için de ilgili kurumların temsilcilerine talimat verdi.

Milletin istiklaline, istikbaline ve geleceğine kast eden Fetullahçı Terör Örgütü’nün ( FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü olduğunu ifade eden Vali Köşger, Millete FETÖ’nün darbe girişiminin unutturulmaması gerektiğini belirtti. Köşger, “Bir kere daha bu milletin başına böyle bir çorap örülmesin diye her türlü imkanı kullanarak bunu milletimizin hafızasına kazımamız lazım. Hain çete, milletin vergisi ile temin edilen silahları millete doğrulttu. Çeteye karşı elinde silah olmadığı halde çıplak bedenini tankın, topun, silahın önüne koyan vatandaşımız vatanı bir kere daha çok büyük bir badireden kurtardı” diye konuştu.

Şehit aileleri ve gaziler de kendilerinin onuruna yemek veren Vali Köşger'e teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler