/>

SON DAKİKA

Başıboş eşek memleket meselesinin önüne geçti

16 Eylül 2019, Pazartesi 15:44

     


Çine sokaklarında başı boş dolaşan çiçek ve ağaçları yiyerek camlı kapıları yalayan eşek, mesele haline dönüştü. Çine Soğancılar muhtarı Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, başıboş eşek için yetkilileri göreve davet etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine'nin Soğancılar Mahallesinde başıboş eşek mahallenin gündemine oturdu. Çiçek ve ağaçları yiyen ve camlı kapıları yalayan eşek, mahalleliyi alarma geçirdi. Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, belediye ve çiftçi malları koruma derneğine gerekli şikayeti dile getirmesine rağmen yetkililerin sorunu gidermek anlamda çalışma başlatmamasına tepki gösterdi.

"MİLLET EŞEK NÖBETİNE BAŞLADI"

Muhtar Tarhan, "Onca işi gücü bıraktık, eşek peşine düştük. Çiçekleri ve ağaçları yiyor, kapıların camlarını yalıyor. Millet her gün cam, kapı siler oldu. Çiçeklerini sevenler her gün eşek nöbeti tutuyor. Çocuklar peşinden koşuyor, Allah korusun depedebilir. Belediye ve çiftçi malları koruma derneğine konuyu arz ettik ancak 'bu iş bizim işimiz değil' diyerek sorumluluk almak istemiyor, ilgilenmiyorlar. Bunun acilen bir hal çaresine bakılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler