SON DAKİKA

Kültür avcıları Antalya'da buluştu

16 Eylül 2019, Pazartesi 11:19

     


Hanta Associates LTD. koordinatörlüğünde yürütülen, İncirliova Gençlik Kültür, Sanat ve Gelişim Derneği'nin ortağı olduğu ''Adopt Your Herıtage'' - ''Kültürel Mirasına Sahip Çık'' başlıklı Erasmus+ projesinin 2. Ulusötesi toplantısı için Portekiz, Sicilya , İspanya , İngitere ve Bulgaristan'dan gelen misafirler bu sefer Antalya'da buluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Proje Koordinatörü Lanre Ayoola, ''Projenin ilk toplantısı Ocak 2019'da Aydın'da gerçekleşmişti. İkinci toplantının aslında Londra'da olması gerekiyordu. Fakat biz Türkiye'yi öyle çok sevdik ki, Türkiye Koordinatörü Nilüfer Dalkıran'dan bizi tekrar ağırlaması için ricada bulunduk. Her ziyaretimizde olduğu gibi, başarılı bir toplantının yanında birçok sosyal etkinlik de yaptık ortaklarımız ile beraber. Aspendos ve Düden Şelalelerine geziler yaptık ve unutulmaz anılarla evimize dönüyoruz '' dedi.

Nilüfer Dalkıran, Ekim ayında 5 öğrenci ile birlikte İspanya'daki toplantıya katılacaklarını belirterek, yeni kabul edilen projelerin de haberlerinin yakında geleceğini müjdeledi. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler