SON DAKİKA

Eski siyasetçinin işyeri açılışına siyasetçilerden yoğun ilgi

18 Ocak 2020, Cumartesi 17:04

     


Aydın’da uzun yıllar kuru kahve imalatçılığı yapan eski siyasetçilerden Mehmet Ali Acar’ın yeniden hizmet vermeye başladığı işyerinin açılış törenine, mevcut siyasetçiler yoğun ilgi gösterdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler Yağcılariçi’nde 1983 yılında kuru kahve ve toptan çay bayiliği, aynı zamanda 1987-94 yılları arası Refah Partisi İl Başkanı, 1994 ile 1997 arası MKYK üyeliği yapan Aydın’ın duayen siyasetçilerinden Mehmet Ali Acar, Acar Kuru Kahve isimli işyerini yeniden hizmete açtı.

Efeler Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda Aydınlıların hizmetine açılan Acar Kuru Kahve’nin açılış törenine, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ile Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, bazı kurum müdürleri ile STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Kuran’ı Kerim ve duaların ardından açılış kurdelası, protokol üyeleri tarafından kesildi. AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Mustafa Savaş, kurdela kesiminde yaptığı konuşmada, “Bu işletmemizin sahibi Mehmet Ali abimiz hoş muhabbeti olan bir kişiliğe sahip. Bu hoş sohbet tabi ki kahvesiz olmaz. Aynı zamanda bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Aydınlılara uzun yıllar hizmet vermiş abimize ve ailesine bu yeni işletmelerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

İşletme sahibi Mehmet Ali Acar, 2008 yılında durdurduğu ticaret hayatını çocuklarının ve dostlarının talebi üzerine yeniden başladığını aktardı. Açılış sonrası kendi satın aldığı kuru kahveyi kendisi çeken Milletvekili Savaş, ilk siftah parasını Acar’a teslim etti.

Açılışa katılan davetlilere aşure ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler