SON DAKİKA

Kamyonlar bu sokağa girdiğine pişman oluyor

18 Eylül 2019, Çarşamba 16:07

     


Çine'de kamyoncular ana yola çıktığını düşündükleri yoldan yaklaşık 150 metre geri gelmek zorunda kalırken, vatandaşlar yolun girişine 'kamyon ve TIR giremez' yazılı tabela konulmasını istedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine'nin Hamitabat Mahallesi Kalabak Parkı'nın hemen yanındaki sokağın Çine Adnan Menderes Bulvarı'na çıktığını düşünen ve sokağı kullanmak isteyen kamyoncular yaklaşık 150 metrelik mesafe geri geri gelmek zorunda kalırken her gün bu olaya tanıklık eden vatandaşlar sokağın girişine 'kamyon ve TIR giremez' yazılı tabela konularak şoförlerin uyarılmasını talep etti.

KAMYONLARA 'DUR' DEMEKTEN BIKTI

Kamyonları uyararak yolun ana yola çıkmadığını ve yan sokağa çıkan yolların ise dar olması sebebiyle kamyonların geçmesine izin vermediğini ifade eden kahvehaneci Mustafa Çetin, "Bu sokağın anayola çıktığını zanneden kamyon şoförleri yaklaşık 150 metre geri geri gelmek zorunda kalıyor. Yol üzerinde 6 sokak aralığı var ancak dar ve kamyonlar bu sokaklara da maalesef giremiyor. Sokağa giren kamyon şoförlerine 'dur' demekten bıktık. Yetkililere defalarca sokağın başına 'kamyon ve TIR giremez' tabelası koymaları için istekte bulunduk ancak henüz konmadı. Bu kamyon ve TIR'ların geri geri gelmeleri de tehlike oluşturuyor. Burada ilçenin en büyük ve rağbet gören parkı var. Çocuklarımız bu parkta vakit geçiriyor. Acilen şoförleri uyarıcı bir tabela konulmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler