/>

SON DAKİKA

"Bu paylaşım Alıcık'a yakışmadı"

19 Ekim 2020, Pazartesi 15:34

     


Gazeteci Emin Aydın, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın aile üyeleriyle birlikte bozkurt işareti yaparak çekilen fotoğrafa 'Kızımın kaymakamlık sınavı için İzmir'deydik' notunu yazması ve bunu sosyal medya hesabından paylaşmasını eleştirdi. Aydın, "Paylaşım Alıcık'a yakışmadı. Alıcık'ın kızı gerçekten bileğinin hakkıyla kaymakam olsa da çekilen fotoğraftan dolayı şaibe altında olacak" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, kızı Melek Gökçen Alıcık'ın girdiği kaymakamlık sınavı için gittikleri İzmir'de diğer kızları ve eşi Rümeysa Alıcık'la birlikte bozkurt işareti yaparak fotoğraf çekildi ve bu fotoğrafı "Değerli arkadaşlarım, haftasonu kızımın kaymakamlık sınavı için İzmir'deydik. Hayırlı günler" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımı eleştiren Gazeteci Emin Aydın, "Bu fotoğrah MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'a yakışmadı. Hakim, savcı, kaymakam olmak isteyen çok sayıda genç var. Alıcık'ın kızı Melek Gökçen Alıcık, gerçekten bileğinin hakkıyla kaymakam olsa da çekilen fotoğraftan dolayı şaibe altında olacak" dedi.

Alıcık'a seslenen Aydın, "Bir insan hem davasına hem de kendi ayağına ancak bu kadar sıkabilir. Bu paylaşımdan dolayı Alıcık'a Aydınlı bir gazeteci olarak tesüflerimi iletiyorum. Sayın Başkan, bu paylaşım sana yakışmadı" dedi.

Yapılan paylaşımı Gazeteci Mehmet Aydın da sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi. Aydın, "Bu hanım kızımız Allah nasip eder de yarın kaymakam olursa, sadece ülkücülere hizmet edecek sanırım. Kaymakam adayı bir gencin böyle siyasi bir işaretle poz vermesi de hoş değil, siyaseten önemli bir makam ve mevkiye gelmiş bir babanın böyle sorumsuzca bir paylaşım yapması da. Ülkenin böyle milliyetçi gençlere ihtiyacı var ama benimkisi bir dost eleştirisi; bu fotoğraf yakışmamış" dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler