/>

SON DAKİKA

CHP Çine Kadın Kolları’ndan ‘İlk Nefesin Şahitlerine’ ziyaret

21 Nisan 2021, Çarşamba 16:49

     


CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçede görev yapan ve dünyaya gelen her çocuğun ilk nefesini şahitlik eden Ebelerin gününü unutmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün ve beraberindeki partililer, 21-28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle Çine İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Merkezlerinde görevli ebeleri ziyaret ederek çiçek hediye etti.

"BEYAZ MELEKLERİMİZİN EBELER HAFTASI’NI YÜREKTEN KUTLUYORUZ”

Geçtiğimiz hafta Çine Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Gülgün Ok, bu hafta da Ebeler Haftası nedeniyle ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan Gülgün Ok, “Bir annenin en mutlu anında yanında olan, nur topu gibi bebeklerimizin dünyaya gelmesine vesile olan, ilk bakışına ve nefes alışına şahit olan. hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, özverili, cefakâr ve yüreği insan sevgisiyle dolu Beyaz Meleklerimizin "21-28 Nisan Ebeler Haftası’nı yürekten kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dileriz. Ebeler Haftası dolayısı ile Ana çocuk sağlığı merkezlerimizdeki ebe ve hemşirelerimizi ziyaret ederek, İlçe Başkanımız Tayfun Şahin ve Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’in selamlarını ilettik. Son bir yılda önemi daha iyi anlaşılan sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 







 
Son Eklenen Haberler