SON DAKİKA

Nazilli'deki pişkin hırsız yakalandı

22 Ocak 2021, Cuma 13:56

     


Nazilli ilçesinde hırsızlık için girdiği evden koltuk takımı çalan pişkin hırsız yakalandı. Çıkarıldığı Mahkemece tutuklanan hırsız gazetecilere gülümsemekle yetindi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri, dün Yeşil Mahalle’de bir evden televizyon, su arıtıcısı, 2 adet çekyat, oturma grubu, alüminyum bakır ve kazan ve 11 adet kömür torbası çalan hırsızı sıkı takip sonucunda 1 gün sonra yakaladılar.

Olay, Nazilli’de Yeşil Mahalle’de meydana geldi. Bir ikamete giren Ö.B.(35) isimli şahıs, evden televizyon, su arıtıcısı, 2 adet çekyat, oturma grubu, aleminyum bakır ve kazan, ve 11 adet kömür torbası çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık ihbarı alan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri aldıkları ihbar sonrasında çok sayıda güvenlik kamerasını tek tek inceleyerek çalışma yapmalarının ardından pişkin hırsızı saklandığı aynı mahallede kıskıvrak yakaladılar.

Ö. B. isimli şüpheli şahıs yakalandıktan sonra kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına gülümsemekle yetindi. Şüpheli bu gün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp Nazilli Kapalı Cezaevine gönderildi. (DHA) 







 
Son Eklenen Haberler