/>

SON DAKİKA

Aydın kongrede güçlü bir şekilde temsil edildi

24 Mart 2021, Çarşamba 16:49

     


AK Parti’nin 50’den 75’e çıkarılan yeni Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda (MKYK) Aydın’dan iki kadın yer alırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Efelerin töresi, ecdadımın mirası; Aydın hoş geldin” diye selamladığı Aydın, kongrede güçlü bir şekilde temsil edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkan seçildiği AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde Aydın, İl Başkanı Ömer Özmen, KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve diğer Aydın milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ile güçlü bir şekilde temsil edildi. Eski bakanlardan Atilla Koç da, kongrede Aydın ekibiyle birlikte poz verdi.

AYDIN’DAN İKİ KADIN MKYK’DA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomiden dış politikaya kadar önemli mesajlar verdiği kongrede yapılan tüzük değişikliği ile Genel Başkan Vekili sayısı 2’ye, MKYK üyesi sayısı 75’e yükseltildi. Yeni oluşan Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda (MKYK) Aydın’dan, Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi (TAFA) Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Genel Müdürü Sunay Karamık ile Miss Turkey 2006 Türkiye Güzeli ve AK Parti Eski Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş da yer aldı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler