SON DAKİKA

Keyifli bir gün için ODEON Park Otel’in havuzu halka açık

26 Temmuz 2019, Cuma 17:26

     


Aydın’da şehir merkezinde tatilin adresi ODEON Park Otel. Sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin yeni adresi olan ODEON Park Otel son sistem doğal tuz jeneratörü ile dezenfekte edilen ve halka açık olan yüzme havuzundan vatandaşlar da günlük olarak da faydalanabiliyor.

Efeler İlçesi’nde yenilenen yüzüyle Aydın Muğla Karayolu 3. kilometrede 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye başlayan Aydın ODEON Park Otel, şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe ortamı ile yaz aylarında sıcaktan bunalanların tercihi oluyor.

SINIRSIZ ÇAY VE KURU PASTA

ODEON Park Otel açık yüzme havuzu, haftanın her günü halka açık olarak hizmet veriyor. Aydınlılar, ODEON Park Otel’in doğal tuz jeneratörü ile dezenfekte edilen yüzme havuzundan günlük de yararlanabiliyor. Hem güneşlenip, hem yüzerek keyifli bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar için giriş ücreti 75 TL. Yüzme havuzundan çocuklar ise günlük 30 TL’ye yararlanabiliyor. ODEON Park Otel’de keyifli bir gün geçirirken, yiyecek ve içecekleri uygun fiyatlardan alabilirsiniz. Ayrıca, sınırsız çay ve kuru pasta ODEON Park Otel’in havuz misafirlerine ücretsiz ikramı oluyor.

Aydın ODEON Park Otel İletişim: 0.256 226 00 33

(BU BİR REKLAM HABERDİR) 







 
Son Eklenen Haberler