SON DAKİKA

Yenipazar'da köprü sevinci

27 Şubat 2021, Cumartesi 16:40

     


Yenipazar'da yaklaşık 6 aydır yapımı devam eden Büyük Menderes köprüsü hizmete açıldı. AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Selim İzmirlioğlu, “İlçemize modern bir köprüyü kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar'da Ağustos ayından beri yapımı devam eden Büyük Menderes Köprüsü tamamlanarak hizmete açıldı.

Kurban kesilerek hizmete açılan köprü hakkında açıklama yapan AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Selim İzmirlioğlu, “İlçemize modern bir köprüyü kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Ağustos 2020'de yapımına başlanan Büyük Menderes Köprüsü bugün itibariyle araç trafiğine açılmıştır. Projenin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekilimiz Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Rıza Pocacı, İl Başkanımız Ömer Özmen, önceki dönem ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna mevcut ilçe yönetimine ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

‘KÖPRÜMÜZ AÇILDI, ÇIKIN ÇIKIN GELİN’

Aydın Denizli Karayolu’ndan 8 kilometre içeride bulunan Sakin Şehir ünvanlı ve pidesi ile ünlü Yenipazar’da köprünün açılmasına en çok esnaflar sevindi. İlçede hizmet veren pide salonu işletmecileri, sosyal medya hesaplarından müşterilerine çağrıda bulundu. Adeta birbirleriyle yarışır şekilde paylaşımda bulunan pideciler, ‘Köprümüz açıldı, çıkın çıkın gelin. Bizler sizleri özledik, sizlerde pidemizi özlediniz’ çağrısı yaptı. Gıda sektöründe yıllardır ilçeye katkı sunan Elmaslar Pide sahibi İhsan Elmas, yaklaşık 6 aydır yapımı devam eden Büyük Menderes köprümüz hizmete açıldı ve geçişler başladı. Yaklaşık bir yıldır pandemi nedeni ve köprü inşaatı münasebetiyle işlerimiz hayli düşmüştü” açıklamasında bulundu.

Sultan Pide Salonu işletmecisi Ali Demirci de, “Müşterilerimiz çoğu ilçe dışından gelip gidiyor. Yolumuz uzayınca maalesef sadece başka işi olan ilçeye giriyordu. Çok şükür yolumuz açıldı. 1 Mart’ta kulağımız Cumhurbaşkanımızın vereceği müjdeyi bekliyoruz. Köprümüzün yapımında emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (SERKAN SARAÇOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler