Aydın’da aracına değer katanların adresi: Bulut SMX Kimya

29 Mayıs 2024, Çarşamba 18:21
Son güncelleme: 29 Mayıs 2024, Çarşamba 19:25

     


Aydın’da yerli üretim yaparak araç ve motosikletlere özel ürünler yapan, Bulut SMX Kimya hem internetten hem de Aydın 3. Sanayi Sitesi’ndeki yerinden müşterilerine himmet veriyor.

 

"TÜRKİYE’DE PARLAMAYAN ARAÇ KALMAYACAK"

Araç kozmetiğine dair arana her ürünün bulunduğu Bulut SMX Kimya firma sahibi Salman Ağaç, ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor. ‘Türkiye’de parlamayan araç kalmayacak’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten Ağaç, ürünlerini anlattı; “Türkiye’ye kapıda ödemeli ya da web sitemizden oto bakım ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz.

 

 

Aracın dış kozmetiğinden tutun, iç kozmetiğine kadar aracı parlatacak ve bakımını yapacak ARGE çalışmalarımız ve ürünlerimiz mevcut. İnsanların ihtiyaçları doğrultusunda ürün üretip, insanların ihtiyaçları doğrultusunda mutlu olacağı ürünler üreterek, aynı zamanda insanların ihtiyaçlarına doğru şekilde karşılayacak, ekonomik, hızlı çözümler üretmeye başladık. Eleştiriye açık bir firmayız, müşterilerimiz olumlu ve olumsuz bizi rahat bir şekilde eleştirebiliyor.

 

Biz de bu eleştirileri ciddiye alarak kendimizi geliştirdik ve geliştirmeye de devam ediyoruz. ‘Türkiye’de parlamayan araç kalmayacak’ diye söz verdik herkesi arabasını sevdireceğiz. Taşıt sadece otomobilden ibaret olmadığı için motosiklet sürücülerinin de kendini özel hissetmesi için motosiklet kategorisi aşarak hizmetlerimizi burada da devam ettik. Müşterilerimizden aldığımız güçle tüm Türkiye’ye değil, tüm dünyaya açılmayı hedefliyoruz. Türkiye’de iyi bir marka haline geldik” dedi.

Birbirinden güzel ürünleri içinden en çok talep görenleri hakkında da bilgi veren Ağaç, “Üretim merkezimiz İzmir Menemen‘de olup, en çok talep gören ürünümüz susuz motor yıkama , seramik katkılı cila ve aynı zamanda mucizevi dokunuş dediğimiz pasta temizleme setimiz. Son zamanlarda rövanş gören SM X seramik katkılı hızlı cilamız” şeklinde konuştu.

 

“MÜŞTERİLERİMİZİN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ”

Sadece üretici değil aynı zamanda müşterilerinin çözüm ortağı olduğunu ve bunun Bulut SMX markasını her zaman bir adım öne taşıdığını ifade eden firma yetkilisi Salman Ağaç, “ Biz Üretici değiliz aynı zamanda çözüm ortağıyız. İnsanlara en ekonomik çözümleri nasıl sunarız, en ucuz çözümü nasıl sunarız bu tür çalışmalar gerçekleştiriyoruz “ ifadeleri kullandı.

 

 

“ARAÇLARDA GÖZ ALICI PARLAKLIK SAĞLIYORUZ”

Araçlara uyguladıkları işlemleri de anlatan ağaç, “Aracın dış kozmetiğini parlatıyor, güneş yanıklarına, kuş pisliklerine karşı koruyoruz ve göz alıcı parlaklık sağlıyoruz. Aracın dış görünümü olduğu kadar iç aksamı motor aksamının çalışma kısmı var. Motor performansının yüksek olması ve daha verimli bir sonuç alabilmek için motor bakım ürünleri, radyatör bakım ürünleri, kalorifer petek bakım ürünleri, yağ bakım ve su bakım ürünlerimizi üretiyoruz ve müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

 

BULUT SMX KİMYA YEREL BİR FİRMADIR”

Türkiye’nin her yerine ürün gönderdiklerini ifade eden Ağaç, “Bulut SMX Kimya internetten ürün satan bir firma değil, aynı zamanda 15 yıldır Aydın 3. Sanayi Sitesi’nde şubesi olan Aydınlılara hizmet eden ve Aydınlılar sayesinde bugünlere gelen bir yerel firmadır” ifadelerini kullandı. 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler