SON DAKİKA

AYGİAD'da geleneksel buluşma

30 Temmuz 2019, Salı 13:28

     


Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Üyeleri her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz yemeğinde bir araya geldi. Yemekte AYGİAD’a yeni katılan üyelere şilt ve rozetleri, üyelikte onuncu yıllarını dolduran üyelerine de plaketleri verildi.

Aydın Genç İşadamları Derneği üyeleri, derneklerine yeni katılan üyelerle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Kuşadası’nda düzenlenen yemekte konuşan AYGİAD Başkanı Mehmet Öztaş, önümüzdeki günlerde farklı projelerle sık sık bir araya geleceklerini dile getirdi. Mehmet Öztaş , bu güne kadar yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Konuk olarak katılan önceki dönem başkanı Cenk Atay’a, yine önce ki dönem Yönetim Kurulu Üyelikleri yapmış Tuncay Akkuş, Coşkun Cerit ve Bülent Durak’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Aydın Genç İş Adamları Derneğine yeni katılan üyelere şilt vermeyi ve üyeliklerinin 10.yılını dolduran üyelerine de plaket verdi. AYGİAD, son üyeleri Gökhan Sarıoğlu, Murat Karadaş, Samet Arda Altınyürek, Selami Uçar‘a şilt ve rozetlerini, taktı. Üyelikte 10.yıllarını dolduran Mustafa Ömür Işık, Ufuk Dursun, Nail Nuri Ağaçcı ve Fikret Utku Uyanık’a da plaket takdim edildi. Plaketler AYGİAD Başkanı Mehmet Öztaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Regaip Sarı, Tarkans Koşar ve Semih Çakır tarafından verildi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler