SON DAKİKA

Halit Germen: Germencik’e hizmet etmek istiyoruz

11 Mart 2024, Pazartesi 01:20

     


Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, tvDEN’de yayınlanan gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Baş Başa” programına konuk olarak katıldı. Germencik’te seçim için saha çalışmalarını hızla sürdüren Halit Germen, köyleri ve mahalleleri adım adım dolaştıklarını ifade ederek “Artık Germencik’te güzel bir hizmet akışını almalı. Bu yüzden göreve talip olduk” dedi.

İlkokul, ortaokul ve lise tahsilini Germencik’te yaptığını kaydeden Halit Germen, dededen gelen incir tüccarlığı işine devam ettiğini belirtti. Germen, “İncir alıp satıyoruz, köylülerle, çiftçilerle kısacası halkımızla iç içeyiz” ifadelerini kullandı.

Neden aday olduğu hakkında bilgi veren Halit Germen, “2014'te belediye meclis üyesi olduk. Ümmet Akın'la birlikte yine Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçimi kazandık. 5 sene aktif bir şekilde meclis üyeliği yaptık, siyaset yaptık. 2019'da yine sağ olsunlar partimiz Cumhur İttifakı meclis üyesi adayı olarak seçime katıldık. Ama seçimi kazanamadık, yani 10 senedir aktif bir şekilde siyasetin içindeyim” diye konuştu. Germen, halktan ve parti içinden kendisine çok teklif geldiğini ve bu nedenle Germencik Belediye Başkan adayı olduğunu söyledi.

“Germencik’in tamamında insanların ihtiyaçları var. Yol istiyorlar, ilgi alaka istiyorlar, dokunulmak ve yetkililerden ilgi görmek istiyor” diyen Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, “Germencik Belediyesi olarak şu anki mevcut belediye başkanı elinden geldiği kadar yapmış ama tabii bazı şeyler de büyükşehirle birlikte oluyor, malum ikisi anlaşamadılar. O yüzden ihtiyaçlar çok, yani bizim projelerimiz de hazır. 1 Nisan sabahından itibaren Allah’ın izni ile çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler