“Bir kanalizasyon yapamayacak kadar beceriksiz misiniz?”
15 Ekim 2020, Perşembe 10:25Tweet | ||
![]() |
AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı’nın kanalizasyon sorununu çözeceklerini söyleyen CHP’li ilçe yöneticilerine, “15 yıl yönettiğiniz Koçarlı’ya bir kanalizasyon yapamayacak kadar beceriksiz misiniz? Ya da Koçarlı umurunuzda değil de şovmenlik peşinde misiniz?” dedi.
CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın’ın yaptığı açıklamalara yanıt veren AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Daha evvel hadsizce açıklamalarına şahit olduğumuz CHP İlçe Başkanı Hasan Akın görüyoruz ki yine hızını alamamış ve saçmalamış. Her şeyden evvel konuşma üslubunun siyasetçiye yakışmayacak kadar ‘düşük’ profilli olduğunu belirteyim. Daha önce de dedim ya CHP’de eğitim veriliyor galiba bu tarz konuşmaları için” açıklamasında bulundu.
“YAHU KARAR VERİN, KANALİZASYON VAR MI YOK MU?”
CHP’li Akın’ın açıklamalarında tutarsızlık ve aymazlık olduğunu dikkat çeken Başkan Arslan, “Gelelim sözde o boş iddialarına; Neymiş efendim Aydın’ın, Koçarlı’nın meseleleriyle ilgilenilmemiş. Neymiş kanalizasyon engellenmiş. Pardon da siz kör müsünüz, cahil misiniz? 15 yıl yönettiğiniz Koçarlı’ya bir kanalizasyon yapamayacak kadar beceriksiz misiniz? Ya da Koçarlı umurunuzda değil de şovmenlik peşinde misiniz? Kadın Kolları Başkanınız aynen şu ifadeleri kullanıyor, ‘Özlem Başkanımızın alt yapımız için 3 yıldır verdiği mücadelenin farkındayız. Yılbaşından sonra Koçarlı’nın alt yapısını 12 ayda bitirecek’. Yahu karar verin, kanalizasyon var mı yok mu? Biz de size ona göre cevap vereceğiz. Her seferinde sizin boş iddialarınıza cevap vermeyelim diyorum ama bakıyorum yine çok güzel saçmalamışlar diyorum, dayanamayıp cevap veriyorum. Aylarca çığırtkanlık yaptığınız kanalizasyon nerde? İnsanın hakikaten aklı almıyor. Genel Başkanınızdan mı öğrendiniz gece söylediğinizi sabah unutmayı. Komiksiniz, şovmensiniz. Başka da bir şey değil bu! Sizin asıl karın ağrınızı biz biliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın 25 Temmuz 2020 tarihinde, Aydın ziyaretinde Koçarlı’nın kanalizasyon meselesini çözüyoruz demesinden sonra şimdi çıkıp biz çözeceğiz diyorsunuz. Neden? Çünkü devlet gereğini yapıyor, vatandaşının yanında. Sizin gibi 15 yıl bu insanlara eziyet çektirmeyecek. AK Parti yaparsa sizin de şovunuz bitecek. Neyse iyi yönden bakalım ve en azından itici güç olmuşuz. Sayemizde Koçarlı’nın alt yapısı için bir şeyler yapacağız diyorsunuz. Ama teşekkür ederiz siz zahmet etmeyin 15 yıldır ilçemize yaptığınız eziyete AK Parti hükümeti çare oluyor. Hep dedik yaparsa AK Parti yapar” ifadelerini kullandı.
“SU DEPOLARINDAN ÇIKAN KURBAĞALAR İÇİN ÖNLEM ALDINIZ MI?”
CHP’li Akın’ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun vaatleri konusunda da açıklama yapmasını beklediklerini söyleyen Arslan, “Diğer bir konu ise; dil uzatma cüretinde bulunduğun milletvekillerimiz ve İl Başkanımız Aydın Şehir hastanesi, Adliye Sarayı, Denizli-Aydın Otoyolu, Sarıçay Barajı (korkarım ki bunu da sahipleneceksiniz), ilçelere göletler, seracılık gibi marka projeler için gece gündüz Ankara-Aydın arası mekik dokuyorlar ve hepsi de nasip olursa bir kaç senede sonuç verecek. Ve senin vekillerini yılda 1-2 defa gören bu vatandaş bizim vekillerimizi ayda en az bir kere görüyor. Pamuk ve ülke ekonomisi için yaptığın açıklamaya da gülüp geçiyorum. Ekonomiden anlamadığın o kadar belli ki. Bir gün lütfen gel de alım gücü, enflasyon, serbest piyasa ekonomisi gibi konuları sana anlatayım. Bu cümlemden sonra demagoji yapıp da ‘pazarda soğan-patates filanca fiyat’ gibi söylemlerde bulunmazsan sevinirim. Neyse sen söyle bakalım Hasan Bey, Özlem Başkanının halka verdiği seçim vaatleri ne oldu? Bunun cevabını bizim için öğrenir misin? Ha gerçi duyduğumuza göre size randevu da vermiyormuş Başkanınız ama neyse. Eğer duyduklarımız doğru değilse lütfen en yakın zamanda yanına gidip, basına fotoğraf verip bizim için de şu soruları sorar mısın lütfen kendisine: Koçarlı için, Büyük Menderes nehrindeki kirlilik ne olacak? Koçarlı’mızdaki su ihtiyacı olan mahallelerimiz için çözümünüz nedir? Mahallerimizdeki su depolarından çıkan kurbağalar için önlem aldınız mı? Koçarlı’daki Ege-Et seçimden hemen sonra neden kapatıldı? Seçim sonuçlarıyla alakalı bir hazımsızlık var mıdır? Efeler’de eski otogar alanına yapacağınızı vaat ettiğiniz Demokrasi Meydanı ve 500 Araçlık Yeraltı Otoparkı projesinin akıbeti nedir? 50 bin kişilik Zeybek Arena Projesinin ne oldu? Işıklı Doğal Yaşam Alanı Projesi demiştiniz, var mı çalışmanız? ‘20 Yeni Fabrika, 1.000 Yeni İstihdam’ gibi atıp savurduğunuz projelerin açılışı ne zaman?” diye konuştu. (TUĞÇE NERGİZ)

Aydın'ın İncirliova ilçesinden Efeler'de kurulan pazarlara gelerek

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan geleneksel Pazar Pazarı’nda vatandaş

Aydın’ın Çine ilçesinde oto lastik hizmetleri veren Teoman Demiroğlu,

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, yüksek

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf ve Sanatkarlar Odası

Galatasaray Spor Kulübü’nün 2024-2025 sezonunda kazandığı Süper

Öz Sağlık-İş Aydın Şubesi, Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Operasyonu sırasında

Aydın'ın Efeler ilçesinde kar helvası satışı yapan Sedat Savaşal, yüksek

Aydın ASTİS Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Demobsan

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün

Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Seçkin,

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya, tüketici hakem heyetlerinden gelen

Aile Sağlığı Merkezi (ASM) Grup Elemanları, yıllardır süregelen mağduriyetlerini

Aydın’ın Çine ilçesinde 54 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Turgut

Aydın’ın Çine ilçesinde sıcak yaz günlerinde serinletici

Aydın’ın Çine ilçesinde 2020 yılında kurulan Tun Gıda A.Ş., kırmızı

Aydın’ın tarihi simgelerinden Nasuh Paşa Külliyesi, aslına uygun şekilde

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde hizmet veren Çallak Motor, artık

Aydın Barosu, zeytinlik alanların madenciliğe açılmasının önünü

tvDEN mikrofonuna konuşan bir vatandaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin

Sıcak yaz aylarının kavurucu etkisiyle serinlik arayışı tüm hızıyla sürerken,

Aydın'da 25 yıllık deneyime sahip cep telefonu teknik servis uzmanı Hüseyin

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, geçtiğimiz günlerde

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren SD İşitme Cihazları Satış ve Uygulama

Aydın’ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde ağız ve diş sağlığı

Antalya’nın Kaş ilçesinde darp sonucu ağır yaralanan 33 yaşındaki Muzaffer

Aydın’da yaz mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte termometreler 40 dereceye

Bugün Dünya Alpagut Federasyonu yönetim kurulu, Türkiye Cumhuriyeti’nin

Gazeteci Emin Aydın'ın sunduğu tvDEN ekranlarındaki Baş Başa programının konuğu

Türkiye’de iklim değişikliğine uyum kapasitesini artırmak amacıyla Avrupa

Gazeteci Emin Aydın’ın sunduğu Baş Başa programına konuk olan Adnan Menderes

Profesyonel Koç ve Mentör Mehtap Şamat, tvDEN ekranlarında Gazeteci Emin

Konya’nın obruklarıyla ün salan Karapınar ilçesi, yeni bir obruk

Altının gramı güne yükselişle başlamasının ardından 3 bin 183 liradan işlem

23. Piyade Tümen Komutanlığında gerçekleştirilen törende, Şehit İs.

Gelişimini pek çok faktör tetikliyor Ailede varis hastalığı