SON DAKİKA

"Aydın-İzmir Kara ve Tren yolu daha güvenli olacak"

18 Ocak 2020, Cumartesi 17:12

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Aydın-İzmir Karayolu ile demiryolunun daha güvenli hale getirileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, partisinin İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İncirliova Sanayi Sitesi Kavşağı ile Erbeyli Mahallesi girişindeki kavşakta incelemelerde bulundu.

“ÖLÜMLÜ KAZALARIN MEYDANA GELDİĞİ KAVŞAK DAHA GÜVENLİ HALE GELMİŞ OLDU”

İncirliova Sanayi Sitesinin karşısında tren ve araç geçişini daha kontrollü hale getirmek için sinyalizasyon lambaları takıldığını belirten Savaş, Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı üzerinde güvenli alt geçit yapılacağını ifade etti. Savaş, “Aydın'ın girişinden Selçuk'a kadar yola sıcak asfalt çalışması yapılacağı konusunu Karayolları Bölge Müdürümüzle gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde netleştirmiş olduk. Erbeyli Muhtarımızın Erbeyli Kavşağı'na sinyalizasyon talebini yerine getirdik, trafik lambaları takıldı, en kısa sürede ışıklı kavşak faaliyete geçmiş olacak. Ölümlü kazaların meydana geldiği kavşak artık daha güvenli hale gelmiş oldu. Hayırlı olsun diyoruz. Karayolları Bölge Müdürümüze ve emeği geçen herkese bütün bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler