SON DAKİKA

“Çine’nin en büyük sorunu yol ve otopark”

26 Şubat 2024, Pazartesi 23:38
Son güncelleme: 17 Mart 2024, Pazar 01:57

     


Aydın’ın Çine ilçesinde yaklaşan 31 Mart yerel seçimler kapsamında Çine’de yaşayan vatandaşlara AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak’ı sorduk. Vatandaşlar, Çine’nin genel sorunlarından bahsederken kazanacak olan adayın Çine için hayırlı olmasını diledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

İşte vatandaşlardan adaylar ve Çine yorumları;

 

“Bence Mehmet Kıvrak kazanır. Çine’nin yol sorunları bitmiyor. Doğalgaz geldiği için yollar bozuldu. Bir ay önce yollar yapılıyor. İki ay sonra yepyeni yollar bozuluyor yine. Çine emekli yeri”

 

“Ali Dinçer’i destekliyorum. İyi biri çalışkan biri. Çine’nin sorunları çok. Belediye ilgilenmiyor zaten. Yollar aynı. Pislikten geçilmiyor”

 

“Ben isim vermek istemiyorum. Kimin ismini versem öteki darılacak. Sandıkta karar vereceğim. Ben Topçam’dayım. Topçam’da su bol ben susuzum. Ben Çine merkezin sorunlarını bilmem Topçam’ın sorunlarını bilirim. Orada şebeke yok sususuz. Yollarımızda maden sıkıntısı. Yollarımız dar. Yollar dar olduğu için bizim taksiler içine kurt girmiş davar gibi gidiyor biz kenara kaçıyoruz. Sorunumuz çok”

 

Çine kapalı Pazar yerinde esnaflık yapan kadın esnaf “Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Fakat Çine’nin bazı sorunları var. Yollar yeni yapılmıştı. Tekrardan bozuldu. En büyük sorunu bence yol. Bir de kadınlar için iş imkanı olmalı. Burası aslında peynirler hali modern yeni yapılan bir hal. Fakat çok eksiği var. Sorunlarından biri bence tuvalet. Ekstra olarak mescit yok. Çok büyük sıkıntı çekiyoruz biz bu konuda”

 

“Ben Ali Dinçer diyorum. Bizim köyümüzün yolları bozuk”

 

“Mehmet Kıvrak”

 

“Hangisi hizmet getirecekse o geçsin başımıza”

 

“Ali Dinçer seviyoruz. AK Parti kazanmalı”

 

“CHP burada kuvvetli. Her yerin ayrı bir sorunu var. Sorunlar bitmez ki. Yolundan tut her konuda sorun var”

 

“Mehmet Kıvrak. Çine için araba park yeri beklentimiz var. Park yeri çok sorun. Daha çok sorun var da şuan en büyük sorun otopark sorunu”

 

“Ali Dinçer. Çine’nin biraz düzene girmesi lazım. Biraz daha gelişmesi lazım. Çine köy gibi kaldı. Ben buraya gelin olarak geldim Aydın’dan. Hiç merkez gibi değil köy yani”

 

“Tabi ki Ali Dinçer. Yenilik şart” 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler