SON DAKİKA

Amatör Süper Lig'de gruplar belirlendi

30 Ağustos 2019, Cuma 11:46

     


Aydın'da Amatör Süper Lig bu sezon ilk kez 2 grup halinde oynanacak. Merakla beklenen gruplar açıklandı. Toplam 16 takımın mücadele edeceği Amatör Süper Lig'de 2 takım lige katılmadı.

Geçen sezon Amatör Süper Lig'de olan ancak bu sezon lige katılmayan Bozdoğan Belediyespor ve Merkez Yeniköyspor, 1. Amatör Küme'ye otomatikman düşmüş oldu. Bölgesel Amatör Lig'e katılmayan Karpuzlu Belediyespor ise gelecek sezon eğer dilerse yeniden Amatör Süper Lig'de olacak.

Bölgesel olarak belirlenen gruplarda 1. Grup'ta Batı, 2. Grup'ta Doğu takımları mücadele edecekç

1. Grup'ta Davutlar Belediyespor, Didim Belediyespor, Didimspor, Germencikspor, İncirliova Belediyespor, Koçarlı Belediyespor, Koçarlı Menderesspor, Kuşadasıspor ve Kuşadası Trabzon Gençlikspor mücadele ederken,

2.Grup’ta Aydınspor, Aydınspor 1923, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Çine Madranspor, İsabeyli Şırlanspor, Kardeşköyspor, Ortakçıspor, Pamukörenspor ve Tuğlaspor mücadele edecek.

Aydın Amatör Süper Lig’de ilk hafta müsabakaları, 26-27 Ekim’de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Devre arası da 21-22 Aralık'ta erecek. İkinci devre de 18-19 Ocak'ta başlayacak. Normal sezon 7-8 Mart'ta sona erecek. Normal sezonun ardından Böglesel Amatör Lig'e çıkmak için Play-Off maçları yapılacak. Play-Off maçları da 21-22 Mart tarihinde başlayacak, 25-26 Nisan tarihinde sona erecek. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler