SON DAKİKA

AY-SİAD'dan 400 ihtiyaç sahibi aileye destek

16 Nisan 2021, Cuma 18:21

     


Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Fırat Barışık, “Ramazan ayı dolayısıyla 400 ihtiyaç sahibi aile belirledik ve bu ailelerimize 50 TL’lik alışveriş çeki dağıtmaya başladık” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ile daha anlamlı hale geldiğini belirten AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık, üyelerin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerini bir nebze de olsa katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Aydın’ın yerel Zincir Marketi Çetinler ile yaptıkları anlaşma ile ihtiyaç sahiplerinin buradan alışveriş yapabileceğini dile getiren Başkan Barışık, “AY-SİAD olarak tüm üyelerimizin katkılarıyla, anlaştığımız zincir market ile 50 lira seklinde Ramazan alışveriş çeki yaptık. Marketin tüm şubelerinden ihtiyaç sahipleri yararlanabilecekler. Toplamda 400 ihtiyaç sahibi aileye çekler dağıtılıyor. Her Ramazan geleneksel hale gelen alışveriş çeki yardım kampanyamıza bu senede devam ediyoruz. 50’şer liralık 400 tane olarak Ramazan alışveriş çeki hazırladık. Tüm üyelerimizin hayrını Allah kabul etsin” diye konuştu. 







 
Son Eklenen Haberler