SON DAKİKA

“Koçarlı’ya hizmet etmek istiyoruz”

26 Mart 2024, Salı 00:47

     


İYİ Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özkan, gazeteci Emin Aydın’ın tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına konuk oldu.

Yaklaşık 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu söyleyen İYİ Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özkan, “Bu 40 yıl içinde siyasi partilerin çeşitli dönemlerinde yöneticilik yaptım ve 2009'da Aydın'da Tepecik Belediye Başkan Adayı oldum. 2023 yılında yapılan genel seçimlerde de milletvekili adayıydım. Şimdi de İYİ Parti'nin Koçarlı Belediye Başkan Adayı olarak, Koçarlılı hemşerilerimin, köylülerimin, güzel insanların karşısına aday olarak huzurlarına çıktım. Başarılı bir şekilde belediyeye hizmet etmek için, kazanma amacıyla mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Hüseyin Özkan, “Bilindiği gibi Koçarlı uzun yıllar CHP yönetiminde idi. Daha sonra yani şu son dönem Cumhur İttifakı yani AKP tarafından yönetiliyor. Bu dönemler içerisinde, hiçbir zaman için Aydın'ın 17 ilçesinin önüne geçebilmiş ya da kalkınmaya hamle yapılmış bir pozisyonu elde edemedi. Başa geçen idareciler, belediye başkanları bu hamleleri yapabilecek vasıflara vakıf değillerdi. Onun için şimdi biz gördüğümüz eksiklerin, yönetimdeki zafiyet ve de bu zihniyetle yönetilebilme imkanından dolayı, Koçarlı'nın hamle yapabileceği imkanının olmadığına kanaat edinerek aday olduk” dedi.

İYİ Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özkan, “Koçarlı'da benimle beraber 3 tane aday var. CHP, Cumhur İttifakı ve İYİ Parti. Şunun üstüne basarak söylemek istiyorum ki şahsım olarak da İYİ Parti olarak da herhangi bir şekilde hiçbir bağlantı olmaksızın bizim Cumhuriyet Halk Partisi ile veya Cumhur İttifakı’yla hiçbir şekilde ittifakımız, bağlantımız yok. Bununla Koçarlı’da çok karşılaşıyoruz, müstakil ve hür olarak genel başkanımızın söylediği gibi hür ve müstakil olarak biz seçime girdik. Genel Başkanımızın söylediği gibi boyumuzun ölçüsünü alacağız inşallah, kazanarak bu zaferle çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Koçarlı’da işgücüne destek olup istihdamın artırılması gerektiğini belirten Özkan, önemli projelerle Koçarlı’yı Aydın’ın 17 ilçesi arasında üst sıralara taşıyacaklarını kaydetti.







 
Son Eklenen Haberler