/>

SON DAKİKA

Çevik Kuvvet'e sığınan Melek, ailesine kavuştu

5 Kasım 2018, Pazartesi 20:13

     


Efeler'de 30 Ağustos 2018 günü kaybolan ve yaklaşık 10 gün önce Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerine sığınan, İran cinsi, 2 yaşındaki Melek isimli kedi, ünlü televizyon programcısı Müge Anlı ve Aydın polisinin işbirliği ile sahibi Evrim Uçar'a teslim edildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Nazilli'de yaşayan Evrim Uçar, 30 Ağustos 2018 günü Efeler Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan bir arkadaşını ziyaret etti. Uçar, yanında çok sevdiği İran cinsi, 2 yaşındaki kedisi Melek'i de götürdü. Kedi Melek, misafirlikteyken birden ortadan kayboldu. Melek'in sahibi Evrim Uçar, yaklaşık bir hafta boyunca sokaklarda kedisini aradı ama bulamadı.

İLAN VERDİ

Umudunu kaybeden Evrim Uçar, kayıpları bulmakla ünlü televizyon programcısı Müge Anlı'nın www.patibuldular.com adlı internet sitesine ilan verdi. Kedi Melek ise yaklaşık 10 gün önce Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne sığındı. Çevik Kuvvet polisleri sahipsiz kediyi beslerken bir yandan da sahibini aramaya başladı.

KEDİ DOSTU EMNİYET AMİRİ ARACILIK ETTİ

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki sahipsiz kediden haberdar olan ve kendisi de kedi besleyen Efeler İlçe Emniyet Devriye Ekipler Amiri Ümit Uğurlu kedinin sahibini bulmak için araştırma yaparken Müge Anlı'nın sitesini de ziyaret etti. Kayıp kedi ilanlarının arasında Melek'in de olduğunu gören Ümit Uğurlu, Müge Anlı ile iletişime geçti ve kedinin sahibinin Evrim Uçar olduğunu öğrendi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne davet edilen Evrim Uçar, 64 gün sonra kedisine kavuştu. (CEM ULUCAN)







 
Son Eklenen Haberler