/>

SON DAKİKA

Söke Belediye meclisi ilk toplantısını yaptı

7 Nisan 2019, Pazar 14:29

     


Söke Belediye Meclisi ilk toplantısını ilçe seçim kurulunun resmi seçim sonuçlarını açıklamasından beş gün içerisinde toplanma zorunluluğu nedeniyle pazar günü yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yaptığı konuşmada, Söke’nin çok iyi bir seçim süreci yaşadığını söyleyerek belediye başkan adaylarına ve Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti,İYİ Parti ve CHP İlçe Başkanlarına teşekkür ederek yeni dönemin Söke ye hayırlı olmasını diledi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, İYİ Parrti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, AK Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım ve MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk’ün de izlediği meclis toplantısı yapılan yoklamanın ardından, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Gündem gereği gizli oyla iki yıl süreyle görev yapacak olan meclisi üyesi katip üyeliklerine Egemen Dalgıç(CHP), Neslihan Koyuncuoğlu (MHP) yedek üyeliklere ise Evren Gül ve Ersin Solmaz seçildi.

Toplantıda ayrıca gündem gereği 2 yıl süreyle görev yapmak üzere meclisi birinci başkan vekilliğine Mehmet Arif Ceylan, ikinci başkan vekilliğine Mehmet Mert seçildi.

Meclis toplantısına 10 Nisan Çarşamba günü toplanmak üzere oturuma ara verildi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler