/>

SON DAKİKA

Zihinsel engelli adamı darp edip maaşını çaldılar

7 Nisan 2019, Pazar 15:34

     


Muğla’da kimliği belirsiz bir kişi zihinsel engelli 68 yaşındaki Hamdi Dedeoğlu’nun özürlü maaşını çaldı Hastaneye kaldırılan Dedeoğlu’nun geçtiğimiz yıl da yine 3 kişi tarafından darp edildiği, parasının alındığı, saldırganların tutuklandığı öğrenildi.

Olay, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’ye bağlı Yeniköy mahallesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde Hamdi Dedeoğlu’nun (68) evine giren bir kişi, önce Dedeoğlu’nu darp etti, ardından üzerinde bulunan özürlü maaşı olan bin lirayı alarak kaçtı. Dedeoğlu, daha sonra yaralı şekilde ilçe merkezinde kahvehaneye geldi. Yaşlı adamın durumunu gören kahvehane sahibi Ali Durna, polisi ve 112’yi aradı. Kahvehaneye gelen 112 ekipleri, başından yaralanan Dedeoğlu’na ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Dedeoğlu, tedavi altına alındı. Polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan Dedeoğlu’nun, geçtiğimiz yıl yine evinde 3 kişinin saldırısına uğradığı, parasının gasp edildiği ve zanlıların yakalanarak tutuklandığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler