/>

SON DAKİKA

Uşak Üniversitesi'nde beyaz önlük töreni

21 Kasım 2018, Çarşamba 21:41

     


Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde, 2018-2019 eğitim- öğretim yılı 1. sınıf öğrencileri için beyaz önlük giyme töreni gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Artunç, Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, beyazın her zaman iyiliği, güzelliği ve ümidi temsil ettiğini belirterek, "Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim hayatı diliyor, siz değerli aileleri de ayrıca tebrik ediyorum" dedi. Dekan Prof. Dr. Celal Artunç ise, "Bu yıl 91 yeni öğrencimiz eğitim almaya başladı. Diş Hekimliği, eğitimi ve uygulaması zor olan mesleklerden biridir. Dünyada gerçekleşen tüm bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitim, hasta hizmeti ve araştırma çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından tören Prof. Dr. Savaş, Rektör Yardımcısı Karahan ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim üyelerinin öğrencilere önlük giydirmesiyle sürdü. Dekan Artunç'un öğrencilere 'Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Andını' okutmasıyla ise tören sone erdi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler