/>

SON DAKİKA

Millet Bahçesi'nde kadınları dinledi

26 Ekim 2018, Cuma 15:45

     


İzmir'in Kemalpaşa ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde Kemalpaşalı kadınlarla bir araya gelerek, taleplerini dinleyip, çalışmalarını anlattı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, farklı adlarla gerçekleştirdiği programlara bir yenisini daha ekledi. Mahalle Buluşmaları, Yerel Buluşmalar, Gençler Soruyor, Esnaf Buluşmaları, Teşkilat Buluşmaları ve Halk Günü Programı'nın ardından başlattığı Kadın Buluşmaları ile Kemalpaşalı kadınlarla biraraya geldi. Bu kapsamda Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olan Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde Kemalpaşalı kadınlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Uğurlu, ilk olarak çalışmalarını anlattı, daha sonra kadınların talep ve önerilerini dinledi. Uğurlu, "En fazla da kadın kardeşlerimizin önerilerini göz önünde bulundurduk. Çünkü bizim anlayışımız bir şehre ne yaparsan yap, içindekileri ihmal etmemek üzerine kurulu. Çünkü ihmal ettiklerin, imar ettiğin şehri yerle yeksan eder. Onun için ilçemize yaptıklarımızı hem başta kadın kardeşlerimiz olmak üzere hemşehrilerimizle istişare ettik hem de bu tür organizasyonlarla sizlerle bir araya geldik" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Uğurlu'nun kullandığı Osmanlı saltanat kayığı ile göl turu yapıldı. Programa katılan kadınlar Uğurlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, o anları ölümsüzleştirdi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler