/>

SON DAKİKA

Altungün, AK Parti’ye üye olup, aday adaylığını açıklıyor

5 Kasım 2018, Pazartesi 21:12

     


Geçtiğimiz Eylül ayında 40 yıldır üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden Kuşadası eski Belediye Başkanı Mehmet Esat Altungün, 9 Kasım’da düzenlenecek törenle AK Parti’ye üye olup Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

1978 yılından beri (40 yıldır) üyesi olduğu CHP’nin ilçe başkanlığı ile bir dönem meclis üyeliği yapan, 2009-2014 yılları arasında da 5 yıl süreyle Kuşadası Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve 26 Eylül tarihinde CHP’den istifa eden Mehmet Esat Altungün, AK Parti’ye geçme kararı aldı. Aydın siyasetinin de önemli isimleri arasında yer alan Kuşadası eski Belediye Başkanı Mehmet Esat Altungün, 31 Mart 2019’daki mahalli idareler seçimlerinin ardından Kuşadası’nın birçok sorununun daha kolay çözeceğine inandığını için AK Parti’ye geçme kararı aldığını belirterek, 9 Kasım Cuma günü saat 17.00’de AK Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı binasında düzenlenecek törende arkadaşları ve hemşerileriyle birlikte AK Parti’ye üye olacağını, ardından da Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklamasında bulunacağını söyledi.

2014 yerel seçimlerinin ardından geçen 4,5 yıllık süreçte Kuşadası’nda sorunların çığ gibi büyüdüğüne dikkate çeken Altungün, “Kuşadası’nın kanayan yarası sorunlarını iktidar gücüyle çözmek, Kuşadası halkıyla ve gönüllerle buluşmak için geliyoruz. Tüm hemşerilerimizi 9 Kasım Cuma günü saat 17.00’de AK Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı binasında düzenlenecek törene davet ediyorum” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler