/>

SON DAKİKA

Bornova'da Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim 2018, Pazartesi 20:08

     


İzmir'in Bornova ilçesinde Cumhuriyet Bayramı binlerce kişinin katıldığı etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüşte Mustafa Kemal Caddesi kırmızı-beyaza boyanırken, coşku Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu'nda doruğa çıktı. Haluk Levent'in konser verdiği alanda, ayakta durmak için bile yer kalmadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bornova Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan meşaleli kortej yürüyüşü binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Bornova Belediyesi organizasyonunda gerçekleşen ve Mustafa Kemal Caddesi'nin ay yıldızlı bayraklarla kırmızıya boyandığı yürüyüşte marşlar hep bir ağızdan söylendi. Yürüyüş, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda son buldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da yürüyüş ve konsere ailesi ile birlikte katıldı.

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda Amfi Tiyatro'daki Haluk Levent Konseri de coşkuyu zirveye taşıdı. 5 bin kişilik Amfi Tiyatro'ya ayakta bile zor yer buldu. Türk Anadolu rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent Bornovalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuşmasını yapmak üzere sahneye kızları Ülkü Seda ve İlke Ada ile birlikte çıktı. Başkan'ın kızı Ülkü Seda sahnede 'Andımız'ı okudu. Alanda bulunanlar da ona eşlik etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Aşık Veysel Amfi Tiyatro'nun ilk kez bu kadar kalabalığa ev sahipliği yaptığını söyleyerek "İnşallah 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bundan sonra da hep birlikte ve büyüyerek kutlanmaya devam edecek" dedi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler