/>

SON DAKİKA

Göçük altında kalan 3. işçinin de cesedine ulaşıldı

19 Şubat 2019, Salı 21:36

     


Karpuzlu-Milas arasında Yumrutaş mevkiindeki maden sahasında meydana gelen göçük sonucu kaya parçalarının altında kalan ve yaklaşık 30 saattir ulaşılmaya çalışılan Servet Çapacıoğlu’nun cesedine ulaşıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Maden ocağında meydana gelen göçük sonucu 3 kişi kaya parçaları altında kalırken, bir işçi de tedavi altına alınmıştı. Maden ocağındaki göçükte cesedine ulaşılan Şükrü Otlak'ın cenazesi, Milas'ın Kırcağız Mahallesi'nde toprağa verilmişti. Dağdan kopan kaya parçalarının altında kalan Engin Tutuk’un da cesedine ulaşılmıştı. Ancak iş makinesi operatörü Servet Çapacıoğlu’nun cesedine yaklaşık 30 saat sonra ulaşılabildi.

Servet Çapacıoğlu’nun cesedinin 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırılacağı belirtildi. Bozdoğan Tütüncüler Mahallesi’nden Ayşe ve Bilal Çapacıoğlu çiftinin aynı maden ocağında çalışan iki oğlundan birisi olan Servet Çapacıoğlu’nun yarın toprağa verileceği belirtildi. Kardeşi Sadri Çapacıoğlu'ysa göçükten kısa süre önce madenden çıktığı için kazayı yara almadan atlatmıştı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler