SON DAKİKA

AK Parti Muğla Adayları yarın açıklanıyor

19 Ocak 2019, Cumartesi 18:26

     


AK Parti, Muğla adaylarını belirledi. Belirlenen belediye başkanlarına yönelik resmi açıklama yarın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek aday tanıtım toplantısında açıklanacak.

AK Parti‘nin Büyükşehir ve ilçe başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşmak üzere yarın AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Markar Esayan Muğla’da olacak. Toplantının saat 14:00'de başlayacak.

AK Parti‘nin MHP ile Muğla ittifakında sorun kalmadı. Tabanında söylenenler olsa da Datça ve Ortaca ilçeleri MHP‘nin oldu. Buna göre Datça ‘da Dr. Feyzullah Gülada ve Ortaca’da Av.Recep Güneş yarın açıklanması muhtemel isimler.

Adları açıklanmamış olsa da Yatağan‘da Mustafa Toksöz, Marmaris‘te Serkan Yazıcı, “aday” olarak çalışmaya çoktan başladılar.

Yani yarın MKYK Üyesi Esayan Muğla kulislerine göre malumu resmiyete kavuşturmuş olacak.

Buna göre; Muğla Büyükşehir Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Menteşe’de Av. Gültekin Akça, Kavaklıdere’de Mehmet Demir, Milas’ta Barış Saylak, Bodrum’da Dr. Tahir Ateş, Ula’da İsmail Akkaya, Marmaris’te Serkan Yazıcı, Köyceğiz’de Kamil Ceylan, Dalaman’da Muhammet Karakuş, Fethiye’de Muhittin Kayabaş ve Seydikemer’de Yakup Otgöz açıklanması beklenen isimler. (CANAN BAYKIZ)







 
Son Eklenen Haberler